MAS 4.3. MAS/SaaS Update

Het Media Artists System (MAS) is een totaaloplossing voor klanten die het maximale willen halen uit hun online efforts. Elke versie zit vol met enhancements en andere updates waarin het systeem steeds verder groeit richting een totaaloplossing.

In versie 4.3 hebben wij wederom het systeem uitgebreid en verder verbeterd. In onderstaande overzicht ziet u de highlights met korte toelichting. Uiteraard kunt u ons benaderen voor meer informatie of vragen rondom deze nieuwe update.

Bestanden uploaden bij formulieren

In het MAS kunt u zelf een formulier aanmaken door velden, hulptekst en vultekst te bepalen. Deze typen velden, verplichte items e.d. kunt u natuurlijk al lang beheren, maar vanaf nu is het ook mogelijk voor uw websitebezoekers om een bestand te uploaden bij het invullen van een formulier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een CV te uploaden bij een sollicitatieformulier onder uw vacature.

Optimalisatie redirectmodule (SEO)

Stel dat al uw url’s met /test moeten redirecten naar een andere url dan kunt u nu een wildcard aanmaken. Dit biedt de mogelijkheid meerdere url’s aan te spreken en allemaal naar uw nieuwe url te zetten. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als u veel over de playstation 3 aan url’s heeft gecreëerd en nu de playstation 4 wilt laden in de zoekmachines.

Uitbreiding productmodule: gerelateerde producten

Heeft u een webshop of een productpagina op uw website? Vanaf nu is het mogelijk om gerelateerde producten in te laden onder de producten in uw webshop. Op basis van diverse specificaties (bijv. kleur, prijs, categorie) kunt u bepalen welke producten getoond worden.

Upgrade van de infrastructuur met o.a. AWS Lambda

Het MAS draait op Amazon WebServices (AWS) en daar zijn wij trots op. Infrastructuur achter uw MAS en daarmee uw project zijn van vitaal belang voor veiligheid, performance en een stabiel systeem wat voor de aankomende jaren een dynamische locatie zal blijven waarop u kunt vertrouwen. Daarom hebben wij in 4.3 onder andere Lambda geïntroduceerd waarmee wij onze clouddiensten verder kunnen uitbreiden en ondersteunen.

Ordermodule: zoeken op e-mailadres

Van die kleine dingen die het leven zo heerlijk eenvoudig maken, daar is dit een typerend voorbeeld van. Deze wens is gemeld door gebruikers van het MAS en in versie 4.3 meegenomen: zoeken van orders via het mailadres is naast ID, prijs, datum, tijd, categorie, producten etcetera nu ook beschikbaar in het MAS.

Contact

Mochten er onverwachts punten zijn, dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Voor alle verbeteringen, ideeën en eventuele support calls kunt u contact opnemen via support@media-artists.nl. Voor alle marketingkansen en -ideeën mailt u naar marketing@media-artists.nl.

Ontvang automatisch tips en meer informatie in jouw inbox Klik hier

Reacties

//blog/comments/comment[active='1']

amin

20-06-20
Thank you i like your blog so much its so good دانلود آهنگ جدید آهنگ ماکان بند با تو

Plaats een reactie