Media Artists BV officieel Amazon partner

Publicatie - Persbericht maandag 19 oktober 2015

Als full-service online dienstverlener is Media Artists uit Veenendaal sinds begin van deze maand officieel partner van het wereldwijde technologiebedrijf Amazon. Deze samenwerking biedt vele technische voordelen voor de klanten die Media Artists online bedient.

Media Artists is een full-service online dienstverlener en al jarenlang ontwikkelt Media Artists schaalbare en betrouwbare webshops, websites en applicaties voor tablets en smartphones op basis van het succesvolle e-commerce platform Media Artists System (MAS). Dit systeem is een zogenaamde 'Software as a Service' (SaaS)-oplossing, waarbij de software als een online dienst wordt aangeboden. Het MAS wordt door Media Artists voortdurend doorontwikkeld, waardoor klanten van Media Artistts bijblijven met de nieuwste digitale ontwikkelingen, beveiligingsupdates en marktinzichten en zich zorgeloos kunnen bezighouden met waar zij goed in zijn: ondernemen.

Omdat Media Artists al enige tijd intensief op het hoogste niveau met Amazon samenwerkt mag het bedrijf nu met gepaste trots aankondigen dat het zich officieel ‘Technology Partner’ van Amazon Web Services (AWS) mag noemen. Media Artists is daarmee één van de weinige online dienstverleners in Nederland die dit predikaat mag voeren.

Dit biedt Media Artists, maar vooral hun klantenkring, enorm veel kansen en mogelijkheden. Niet alleen heeft Media Artists nu de mankracht van Amazon achter zich, maar ook biedt het Media Artists de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op een zeer stabiel platform, die weer kunnen worden ingezet in het MAS SaaS-model. En dus beschikbaar worden gesteld aan de klanten van Media Artists. Ook voor de opgebouwde standaard shop- en siteonderdelen van Media Artists is het een groot voordeel om de krachtige tools van Amazon in te kunnen zetten. Enkele voorbeelden zijn enterprise search (innovatieve zoekfunctie), data marketing, bulk mailing en bijvoorbeeld push-notificaties naar mobiele apparaten. Daarbij blijft alle klantdata overigens in de Europese Unie: die heeft onlangs bevestigd dat de cloud service van Amazon volledig voldoet aan de strenge EU-privacy wetgeving.

Met de toelating tot het Amazon partnerprogramma erkent Amazon het MAS als volwaardige en betrouwbare cloud-dienst en de Media Artists-'nerds' als specialisten op het gebied van het Amazon Web Services platform. In de nabije toekomst willen Media Artists en Amazon de samenwerking verder intensiveren.

Ontvang automatisch tips en meer informatie in jouw inbox Klik hier

Reacties

//blog/comments/comment[active='1']

Plaats een reactie