Media Artists benoemd tot Advanced Technology Partner van Amazon

VEENENDAAL, 31 AUGUSTUS - Deze maand werden we verblijd met het geweldige nieuws dat Media Artists het AWS Partner Network upgrade proces succesvol heeft doorlopen en dat we ons vanaf heden ‘Advanced Technology Partner’ van Amazon Web Services mogen noemen.

Media Artists is daarmee één van de weinige online dienstverleners in Nederland die dit predikaat mag voeren en daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

Niet alleen de ‘Media Artists-nerds’ worden erg blij van dit nieuws, ook voor u als potentiële, nieuwe of jarenlange klant van Media Artists heeft de samenwerking met Amazon belangrijke voordelen. We vertellen u dan ook graag meer over onze samenwerking met Amazon Web Services en de invloed op u als (potentiële) klant.

Samenwerking met Amazon Web Services

Media Artists werkt sinds 2011 actief samen met Amazon Web Services en sinds 2015 als Technology Partner.


Robert-Jan Gijsbertsen, CTO van Media Artists: “Niet alleen profiteren we van de slagkracht van onze grote broer Amazon, maar ook biedt de samenwerking ons de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op een zeer stabiel en veilig platform. Op dit moment gebruiken we ruim 25 services van Amazon, die we op innovatieve wijze voor onze klanten in het MAS (Media Artists System) toepassen.”

Upgrade naar Advanced Technology Partner

Om de titel ‘Advanced Technology Partner’ te mogen dragen, doorloopt een partner een procedure die onder andere bestaat uit een gedetailleerde technische review van de gehele infrastructuur.


Robert-Jan: “Tijdens de review is door Solution Architects van Amazon zorgvuldig gekeken naar de manier waarop we onze systemen op AWS hebben ingericht. Dat voelde toch als een soort examen over onze inspanningen van de afgelopen jaren om het MAS door te ontwikkelen naar een zeer geavanceerd en gebruiksvriendelijk systeem. Voor dat examen zijn we met vlag en wimpel geslaagd en we zijn dan ook trots dat we ons nu tot het selecte gezelschap van Advanced Technology Partners van Amazon mogen rekenen.”

Door de gestage groei van het bedrijf is Media Artists op zoek naar goede PHP-ontwikkelaars. Bekijk hier een overzicht van onze actuele vacatures.

Ontvang automatisch tips en meer informatie in jouw inbox Klik hier

Reacties

externalId=media-artists-detail-blogs-1.2.2.1.4.1.2&filter[active]=1

Plaats een reactie