MAS 4.1 - MAS/SaaS Update

Het Media Artists System (MAS) is met de update naar 4.1 verder gegroeid naar een totale software oplossing. Met gepaste trots dan ook wederom een grote update. MAS 4.1 is ons beste systeem ooit.

Abonnementen module

De wens groeide binnen ons klantenbestand om ook “abonnementen” te kunnen voeren bij producten. Daar hebben wij in de 4.1 release gehoor aan gegeven door een nieuwe module te lanceren: “Abonnementen” is vanaf nu beschikbaar in het MAS.

Dat hebben wij ingestoken als een type binnen de product module. Selecteer onder het kopje “Winkel” het item “Producten” om vervolgens te bewerken of een nieuw product aan te maken. Tijdens het doorlopen van de wizard bij het aanmaken van een product is er een type “Abonnementen” toegevoegd. Zodra deze wordt geselecteerd wordt er automatisch een extra stap toegevoegd in de wizard. Deze stap biedt de gebruiker een groot aantal opties:

- Initiële contractperiode (in dagen)
Het eerste abonnement wat uw klant afneemt loopt hoeveel dagen door?

- Stopzetten bij niet betalen (in dagen)
U bent flexibel in uw debiteurenbeleid, na hoeveel dagen niet betalen stopt uw samenwerking?

- Aantal dagen van tevoren factureren
Facturatie gaat automatisch via uw payment provider. Automatisch incasso, ideal, creditcard of toch Afterpay? Uw klant ontvangt een factuur die “open” is tot deze voldaan is of de link is verlopen. Hoeveel dagen voor verlenging wilt u de factuur indienen?

- Waarschuwen voor contractverlenging (in dagen)
Het is niet altijd verstandig om uw klant te verrassen, daarom bieden wij u de optie om zelf verlenging te communiceren op het moment dat u dat wilt. Verrassen met 0 dagen kan dus, maar of dat aan te raden is in het digitale landschap is een vraag die alleen u kunt beantwoorden.

- Contractverlening (in dagen)
Zo’n verlenging is hoeveel dagen geldig bij dit product?

- Facturatieperiode (in dagen)
Een factuur periode is per hoeveel dagen?

- Opzegtermijn (in dagen)
U bent zelf dynamisch uiteraard om uw opzeggingen te managen. Dit zal soms 1 maand zijn, soms geen opzegtermijn en soms een jaar. Wat u ook kiest binnen welke branche, doelgroep, u bent in control.

SEO update met redirect module

Vindbaarheid van een project is de basis van succes, maar SEO is strategisch en lange termijn. Waarde opbouwen kost u dus ontzettend veel tijd en energie, daarom is het ook zo belangrijk om deze waarde te koesteren en voorzichtig mee om te gaan.

Uw waarde in de zoekmachine is van belang. U heeft hard gewerkt voor de Playstation 3 indexering, vervolgens komt de Playstation 4 uit… Kunnen we weer opnieuw beginnen. Of uw website gaat u anders opbouwen, nieuwe website lanceren of.. (vult u het zelf maar in) bent u dan echt alle opgebouwde kracht kwijt?

Dat is dus niet zo, met de redirect module kunt u via het MAS regelen en ervoor zorgen dat bezoekers niet tegen een foutpagina aanlopen, maar doorverwezen worden naar de nieuwe, correcte pagina. Een groot gedeelte van de fictieve ‘waarde’ die zoekmachines aan de oude pagina toegekend hebben, kan op deze manier behouden blijven. De redirect kan permanent worden ingesteld met een "301 permanent” redirect of met een “302 temporary redirect”. Uiteraard worden de redirects direct in de sitemap meegenomen. Het werkt ook eenvoudig. Ga naar het onderdeel “marketing” binnen het MAS om vervolgens op de “SEO” module uit te komen en te kiezen voor “redirect”. U krijgt direct een actueel voorbeeld van de redirects en kunt u zelf via de knop “Nieuw” een nieuwe redirect instellen met de oude url, de nieuwe url en het type redirect (301 / 302).

Live chat op uw project?

Geen enkel probleem, want dit regelt u zelf met één klik op de knop. Wij zijn erg trots om een samenwerking met één van de grootste chat providers ter wereld aan te kondigen: Smartsupp is via API geïntegreerd in het MAS! Meer informatie over Smartsupp vindt u hier: www.smartsupp.com Maar u, als MAS gebruiker, wilt natuurlijk weten hoe u dit activeert…

Via het topmenu (links onder uw logo) gaat u naar “instellingen". Onder “Marketing” vindt u vervolgens direct de groene button met de tekst: “Start Smartsupp proefperiode”. Dit is gratis en risicoloos. Wij schieten uw NAW gegevens voor een proefabonnement door naar Smartsupp. De trial is uiteraard geheel kosteloos (wel wordt er tijdens de proefperiode een banner in het live chatvenster getoond).

Maar het is natuurlijk perfect om uit te proberen. Vindt u het niks? Uitzetten die handel en u bent overal vanaf. Mocht u het een toegevoegde waarde vinden voor uw project (vinden wij ook namelijk draagt echt bij in leads/sales!) dan kunt u hem vanaf 8 dollar per maand activeren via de website van Smartsupp. Ook daar is alle informatie te vinden wat u via de live chat allemaal kan en geloof ons… dat gaat ver! Dat is juist wat het super interessant maakt om te integreren in uw project.

Updated notification center

Waarschuwingen via het notification center van het MAS zijn van belang. Zo waarschuwen wij bij te weinig nieuwe content, maar ook bij leuke dingen zoals een omzetrecord bijvoorbeeld. Dit breiden wij steeds verder uit om u geheugensteuntjes te bieden en te stimuleren ons project succesvol te maken, dat doen we immers samen! Nieuwe smaken in het notifcation center:

- Domein ready
Als u, uw domein via het MAS registreert dan krijgt u automatisch een bericht als dit gereed is via ons notification center.

- Mailmarketing updates
Loopt uw mailmarketing via onze awesome mailmarketing module dan krijgt u uiteraard bevestiging van het verzenden. Daarnaast ook ingeplande en aankomende mailings komen voorbij als waarschuwing in het notification center.

- Marketing animation aan staan binnen je mailmarketing?
Dan kan je niet zonder credits, anders verzendt het MAS niks meer, dus ook alerts op mailcredits zodat u altijd scherp heeft wat er loopt.

Contact

Mochten er onverwachts punten zijn dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Voor alle verbeteringen, ideeën en eventuele support calls kunt u contact opnemen via support@media-artists.nl. Voor alle marketing kansen en ideeën mailt u naar marketing@media-artists.nl.

Ontvang automatisch tips en meer informatie in jouw inbox Klik hier

Reacties

//blog/comments/comment[active='1']

Anna

25-05-20

Plaats een reactie