MAS 4.9 MAS / SaaS Update

Een “SaaS-oplossing" brengt doorontwikkeling en updates. Periodiek wordt het MAS dan ook geüpdatet voor al onze klanten. Momenteel zijn wij op versie 4.9 van onze software. Ook in deze versie zitten veel updates en vernieuwingen om onze klanten te verrassen en ondersteunen.

Enquete module

Nieuw in ons systeem is de ondersteuning van enquetes. Dit wordt in de aankomende periode ook geconnect aan het CRM voor bedrijven en consumenten! Direct inzicht in de tevredenheid van uw klantengroep. Daarnaast gaan we dit uitbreiden richting templates en daarmee kunt u het via de mails gebruiken, maar ook speciale pagina's bouwen waar u de enquetes kunt activeren.

U bent uiteraard vrij om open vragen, multiple choice of gewichtsvragen te stellen. Dit alles hebben wij geconnect aan Google Analytics dus u heeft ook direct inzicht in de resultaten en kan er zelfs re-marketing op los laten. Super interessant natuurlijk om een ontevreden klant te leren kennen en tevreden te krijgen, of van uw normale klant een ambassadeur te maken.

Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Mailmarketing updates

Voor de mailmarketing modules zijn er diverse updates uitgevoerd en support calls gesloten. Tevens hebben wij fail safes ingebouwd en stappen gemaakt in de performance. Onze 5.0 major release is overigens volledig gefocussed op performance. Zowel van ons MAS als de API en daarmee de front-end van onze projecten.

Performance updates templates

Snelheid van de software of uw online project heet “performance”. Dit moet altijd zo snel mogelijk zijn, want er is niks vervelender dan een sloom project of langzame software. Door diverse wijzigingen hebben wij de snelheid van onze templates flink kunnen verbeteren.

Template editor extended

Templating is de basis van ons systeem. Dan hebben wij het uiteraard wel over de technische standaard. De front-end ontwerpen wij op maat op basis van data en brand. Om meer en meer unieke onderdelen te ondersteunen breiden wij de templates features met vrijwel elke release uit. In deze versie hebben wij het mogelijk gemaakt om de indeling aan te passen. Zo kunt u:

- Kolommen toevoegen, verplaatsen en verwijderen
- Componenten toevoegen, verplaatsen en verwijderen

Dit geldt direct voor alle templates dus niet alleen voor pagina's maar bijvoorbeeld ook voor onze mailmarketing oplossing.

MAS 4.9 overige

Naast dit alles hebben wij uiteraard support calls gesloten in deze update, verbeteringen toegevoegd aan onze template editor en diverse minor adjustments op projecten. Wij zien uit naar 4.7! Daar gaan we weer veel nieuwe features en verbeteringen toevoegen. Mocht u meer informatie willen of vrijblijvend een kop koffie, cappuccino of thee willen drinken dan weet u de weg.

Ontvang automatisch tips en meer informatie in jouw inbox Klik hier

Reacties

//blog/comments/comment[active='1']

Joshua A. Price

25-02-20
Your current web-site is fairly quickly growing to be certainly one of my top feature. So, I just stumbled on creative weblog and I just need to state that this amazing is a nice blog post. Bless you pertaining to this kind of knowledge. stove repair

Plaats een reactie