MAS 4.7 MAS / SaaS Update

Een “SaaS-oplossing" brengt doorontwikkeling en updates. Periodiek wordt het MAS dan ook geüpdatet voor al onze klanten. Momenteel zijn wij op versie 4.7 van onze software. Ook in deze versie zitten veel updates en vernieuwingen om onze klanten te verrassen en ondersteunen.

Responsive improvements for MAS

Wij hebben de mobile en tablet versie van het MAS beter gemaakt in UI en UX. Dit om het gebruikersgemak op andere devices dan alleen desktop verder te verbeteren en te optimaliseren. Main focus van deze repsonsive update was tablet.

Ondersteuning van vreemde tekens

Van Japans, tot Chinees, daag ons maar uit! Vreemde tekens zijn in deze versie volledig supported. Wij zorgen hiermee ook voor verdere multilingual options binnen het MAS.

Mailmarketing update

Wij verzenden alles via Amazon SES en hebben de maximale aantallen hiervoor naar 250.000 gebruikers uitgebreid die per mail kunnen worden benadert. Bulk mailings zijn dus geen enkel probleem meer.

Deel betalingen toegepast

Voor diverse klanten en projecten stond dit hoog op de wishlist en nu in 4.7 is dit volledig ondersteund: deelbetaling via MAS. 50% op rekening A en 50% op rekening 2? Of zelfs product A op rekening B en Product Q op rekening A kunnen wij volledig ondersteunen. Dit hebben wij op de API van Icepay (Partner MAS) ingebouwd.

Template features uitbreiding

4.7 support nu ook cross-sell als template feature. Bouw dus templates met onze speciale cross-sell optie. Voeg een pagina toe, selecteer de template en bouw zoveel dynamische pagina's als u wilt op het MAS. Dit brengt meer dynamische oplossingen voor onze klanten en resultaat doordat er meer pagina's ontstaan die goed vindbaar zijn voor Google!

Overige 4.7 items

Naast dit alles hebben wij uiteraard support calls gesloten in deze update, verbeteringen toegevoegd aan onze template editor en diverse minor adjustments op projecten. Wij zien uit naar 4.8! Daar gaan we weer veel nieuwe features en verbeteringen toevoegen. Mocht u meer informatie willen of vrijblijvend een kop koffie, cappuccino of thee willen drinken dan weet u de weg.

Ontvang automatisch tips en meer informatie in jouw inbox Klik hier

Reacties

//blog/comments/comment[active='1']

Plaats een reactie