5 april 2016 | MAS 3.2 - MAS / SaaS Update

MAS 3.2: is de volgende versie van het 'Media Artists System' oftewel; MAS. Bedankt voor de feedback en ideeën rondom de doorontwikkeling van onze SaaS-oplossing: MAS!

Event Module:
MAS 3.2 brengt een nieuwe module: de 'Event' module. De naam verraad het al een beetje: dit is een module speciaal gericht op het aanmaken van evenementen op uw website, apps of webshop. Wij ondersteunen hierin: titel, locaties, NAW, leeftijden, thema's, URL's, Facebook-events, Ticket URL's, Youtube, Ticketprijs, Maximaal aantal inschrijvingen. Daarnaast uiteraard SEO, Content & Media. Zoals u kunt zien onder de 3.4-aanmelding volgt er vervolgens ook een dynamic form-optie om hier speciale inschrijfformulieren op te genereren met uw eigen dynamische velden en inhoud.

URL SEO update:
Het is nu mogelijk om zelf uw URL's te maken. De oude URL verwijst op correcte wijze (automatisch) naar de nieuwe URL. In één van de aankomende versies van MAS zal het ook mogelijk worden om zelf URL's te redirecten met behulp van de SEO-module.

Notification Center:
Wij zijn erg resultaatgericht. Dus willen wij u ook helpen om gezamenlijk een optimaal resultaat te behalen. Daarom hebben wij een notificationcenter in het MAS gebouwd. Het notificationcenter gaat u informeren bij recordomzet op dag-, week- of maandniveau. Mooie extra stimulans om voor succes te gaan! Daarnaast informeert het bij verouderde content. Oudere berichten dan 30 dagen worden benoemd met het verzoek een nieuw bericht (content) toe te voegen aan uw project. Ook krijgt u waarschuwingen bij het verlopen van campagnes binnen uw project. Dat geldt overigens direct voor alle type campagnes zoals giftcard, cross-sell, promoties, CTC, etc.

Multi tab browser support:
Wens van een groot aantal gebruikers is om het MAS via meerdere tabs werkend te krijgen op één browser. Vonden wij waardevolle feedback en hebben wij dan ook gerealiseerd. Meerdere tabs kunnen verschillende acties tegelijk uitvoeren op één MAS.

Manage Afterpay Settings & Instant Payment Support:
Dat wij Afterpay direct in onze basket (onepage check-out) hebben geïntegreerd is bekend. Echter: nu gaan wij nog één stap verder. Als uw contract met Afterpay rond is, kunt u in de 'settings'-module uw gegevens vanuit Afterpay laden en zelf uw Afterpay-account activeren in de basket. Hier is dus geen tussenkomst van Media Artists meer nodig. Dynamisch schakelen & zonder kosten een extra betaaloptie activeren. Wilt u meer weten over Afterpay: www.afterpay.nl. Wij raden dit sterk aan, want het heeft direct gevolgen voor uw conversie en daarmee uw omzet.

Minor Improvements:
Uiteraard willen wij altijd beter worden. Zo nemen wij met elke release verbeterpunten mee zoals performance, security, supportcalls of andere opmerkingen en wensen.

Mochten er onverwachts problemen zijn dan vernemen wij dit uiteraard erg graag.
Support@media-artists.nl voor alle verbeteringen, ideeën en eventuele supportcalls.
Marketing@media-artists.nl voor alle marketingkansen en ideeën

MAS
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie