29 maart 2017 | MAS 4.2 - MAS/SaaS Update

Tijd voor een nieuwe update van ons Media Artists System (MAS). Niet zomaar een update, want ons systeem is weer voorzien van veel innovatieve features, waarvan het werken met templates er één is. Inmiddels draaien de eerste klanten op MAS 4.2 en ontvangen we enthousiaste reacties over het werken met templates. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Benieuwd naar de nieuwste update van het MAS? Lees dan snel verder!

Doorloop het MAS stap voor stap met onze tutorials

Omdat ons systeem steeds verder uitgebreid wordt met de meest gave features en mogelijkheden is het ook lastiger om alles bij te houden. Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij ons systeem uitgebreid met tutorials. Wij leggen u stap voor stap uit hoe u bijvoorbeeld voor het eerst een pagina aanmaakt of een nieuwsitem uploadt. Na het inloggen staat er rechts “Hulp Nodig?” en staat de knop “Tutorials” er direct naast. Na één klik kunt u direct aan de slag om het systeem verder te verkennen. Uiteraard zijn de live chat en de supportsystemen geïntegreerd in dezelfde omgeving.

Bekijk een real time preview van uw website

U bent druk met uw project: bijwerken, updaten met nieuwe content en/of andere optimalisaties. Dit wilt u natuurlijk real time kunnen terugzien. Deze update bevat de veelgevraagde “site preview” mode waarmee u altijd met één klik op de knop uw updates of aanpassingen live kunt bewonderen op uw omgeving.

Uitbreiding CRM-module met KvK-integratie

Wij hebben onze CRM-tool verder uitgebreid met onder andere een speciale "Bedrijven"-module die voorzien is van een KvK-integratie. Mocht u beginnen onder bedrijven met het invullen van de bedrijfsnaam dan gaan wij, real time, de informatie ophalen van de KvK. Zodra het bedrijf bekend is, wordt direct alle informatie opgehaald die voor u van toepassing is. Daarmee gaat u veel tijd besparen!

Consumer to Consumer affiliate marketing (CTC)

In samenwerking met Amizi marketing (Andy & Martijn) hebben wij een half jaar lang gebouwd aan een toffe nieuwe marketing feature in het MAS: de “CTC” module. CTC is uniek omdat het vanuit één platform zowel online als offline mond-tot-mond reclame stimuleert. Uw bestaande klanten kunnen per e-mail, sms, Whatsapp en social media hun netwerk bereiken met een Vriendencheque van uw organisatie. Ook kunnen zij een fysieke cheque delen binnen hun netwerk.

Uw bestaande klanten ontvangen korting wanneer zij uw kortingscode delen met hun vrienden, of wanneer deze verspreide kortingscode door hun vrienden verzilverd wordt. Hoe vaker de kortingscode gedeeld wordt, hoe hoger het shoptegoed dat uw bestaande klant ontvangt.

De CTC module is volledig geoptimaliseerd om dit snel, eenvoudig, duidelijk en gebruiksvriendelijk te doen. Geen hoge kosten meer aan dure reclamecampagnes via de traditionele media met een onzeker resultaat: u kunt ervoor kiezen een beloning pas uit te keren wanneer er een geslaagde conversie heeft plaatsgevonden met een nieuwe klant, oftewel: No Cure – No Pay. Interesse? Neem contact met ons op.

Update mediabibliotheek

Onze volledige mediabibliotheek met al uw afbeeldingen, video’s en overige bestanden is nu toegevoegd aan onze enterprise search. Dit maakt het filteren binnen de mediabibliotheek eenvoudiger en beter, maar vooral een stuk sneller. Deze update zorgt er ook voor dat de manier van werken binnen media is aangepast. We hebben geen speciale “uploaden” functie meer maar een nog grotere bibliotheek met een uploadfunctie er direct in verwerkt. Uiteraard met dezelfde features die u reeds kent zoals het uploaden van YouTube, Vimeo, allerlei bestandsformaten en uiteraard volledige .zip bestanden.

Werken met templates

Met 4.2 is het ook tijd om de update aan te kondigen van het bouwen van eigen pagina’s en templates. Naast het bouwen van pagina’s kunt u ook uiteraard uw eigen “Mailmarketing" en “Messages” zelf configureren en bouwen. Met het verder ontwikkelen van onze templates zorgen we voor meer technische standaard oplossingen met creatieve vrijheid voor design en marketing. In deze updates dus veel nieuwe features, performance updates en voor nieuwe projecten geldt het dat het gehele project een template is en dus compleet zelf te beïnvloeden is door u als gebruiker. Voor onze bestaande klanten betekent het dat u aanvullend pagina’s en templates kunt bouwen en gebruiken om zo landingpages te bouwen en te optimaliseren, maar uiteraard ontzorgen wij u ook graag. Mocht u er dus niet uitkomen, dan vernemen wij dat graag om het vervolgens met u samen te ontwikkelen en te regelen.

Affiliate feeds

Dat wij affiliatie marketing ondersteunen is niets “nieuws”, maar deze update brengt ons MAS en daarmee onze gezamenlijke projecten naar een hoger niveau. Onder Instellingen -> Affiliate kunt u zelf aangeven welke feed u wilt genereren. De XML wordt automatisch gegenereerd en is binnen 24 uur beschikbaar. Dit wordt via het notification center en per mail gecommuniceerd zodat u direct gebruik kunt maken van de affiliate marketing kanalen die het meest relevant zijn voor uw project.

Banner module update

De banner module is verder geoptimaliseerd en is naast volledig meetbaar en te koppelen aan verdienmodellen, nu ook helemaal “Google Proof” met de Google standaard banner sizes. De optimale werkwijze om ook op uw project uw banners te publishen. Zo dringt uw merknaam nog verder door in het digitale landschap.

Tevens hebben wij de banner module nu ook in de page editor beschikbaar gemaakt. U sleept dus letterlijk een bannercomponent in uw pagina (afhankelijk van het gekozen Google banner standaard model). Zo kunt u dus, naast direct extern voor relevant verkeer, ook intern op uw eigen platform geweldige reclame draaien met uw bannersets. Niks anders dan “drag and drop” dus pak vast, sleep op de goede plek en laat los, de techniek hebben wij reeds in orde gemaakt voor u.

Contact

Mochten er onverwachts punten zijn, dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Voor alle verbeteringen, ideeën en eventuele support calls kunt u contact opnemen via support@media-artists.nl. Voor alle marketingkansen en -ideeën mailt u naar marketing@media-artists.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie