7 november 2016 | MAS 4.0 - MAS / SaaS Update

Onze beste versie…ooit. Onze grootste update… ooit. En gratis voor alle klanten te gebruiken. Het Media Artists System oftewel MAS is met de 4.0-versie verder gegroeid naar een systeem waarin wij toewerken naar een totaaloplossing voor de online gebruiker. Met gepaste trots presenteren wij dan ook zes nieuwe onderdelen in het systeem.

E-mail marketing / bulk mailing

In versie 3.3 was het al mogelijk om via onze Customer Relationship Management tool in het MAS dynamische en statische maillijsten (distributielijsten) te maken. Maillijsten die zichzelf verrijken op basis van het gedrag van uw klant.

Voorbeeld: als u de database (lijst) aanmaakt van vrouwen tussen de 35-55 jaar uit Utrecht die een fiets hebben gekocht (bijvoorbeeld) en vervolgens komen er nieuwe klanten bij die in dat profiel passen dan voegen wij deze automatisch toe aan uw database (lijst). Op deze wijze bent u veel relevanter met uw mailmarketing strategie, maar wij maken mailmarketing ook direct een stuk interessanter.

Wij brengen mailmarketing met zogenaamde “templates”. Ontwerp dus zoals u wilt met inhoud zoals u dat wilt met een geweldige editor. U kunt uw nieuwsbrieven vormgeven en content bewerken met een geweldige WYSIWYG editor, waarbij u gebruik kunt maken van content die elders in het MAS is opgeslagen.

Ophalen van producten, nieuws, blogs, video’s en afbeeldingen is nog nooit zo makkelijk geweest. Maar we gaan nog een stap verder, want u kunt ook zoekopdrachten bewaren en die passen zich automatisch aan. Bijvoorbeeld “Vitaminen - merk X - Prijs Y” op basis van uw criteria vult de mailing zich met producten, nieuws, blogs of andere media.

Maar dan zijn we er nog niet, wij wilden ook graag werken met tagging. Plak dus een sticker (een zogenaamde “tag”) op uw nieuwsbrief (mailing) en uw mail vult zichzelf met relevante content. Of werk met gewoon handmatige selecties dat kan uiteraard ook. Nieuws, producten of wat u dan ook maar opgeeft, zal in uw mailing geplaatst worden op basis van uw “tags” of eigen selectie.

Plan de mail vervolgens in en door middel van "Google Analytics Events” koppelen we real time data aan zowel uw MAS omgeving alsmede 100% transparant en inzichtelijk in uw analytics.

Kunt u achteraf analyseren hoe uw mailing is ontvangen en hoe uw klanten erop hebben gereageerd. Krachtige win-win situatie. Daarnaast ondersteunen we uiteraard alle standaardcomponenten wat u binnen mailmarketing mag verwachten (zoals tekstvakken, headers, afbeeldingen, filmpjes etc.)

Templates & ‘page’-editing

Yes, bouwen maar! Special kerstactie? Homepage aanpassen? Nieuwe productpagina’s bouwen? Landingspagina's maken? URL management? Het kan allemaal! Wij zouden echter Media Artists niet zijn als we ook hierin compleet doorslaan en het MAS awesome willen maken. Daarom hebben wij een speerpunt gemaakt van deze tool.

U kunt vanaf heden al uw pagina’s beheren, nieuwe pagina’s letterlijk ontwerpen en bouwen en dat allemaal in een zeer eenvoudige UI omgeving. Note: Let erop dat dit niet backwards compatibel is. Deze gebruikersvriendelijk omgeving zorgt ervoor dat uw project volledig dynamisch is en werkt. Wij hebben hierin ook volledige ondersteuning voor “nesting” ingebouwd. Beheer de pagina met een drag and drop functie, 'sleep’ elementen op de pagina zoals u dat wilt, pas pagina’s aan en customize uw project zoals u denkt dat het moet.

Dit is overigens optioneel want dynamische en statische content wordt uiteraard binnen de huisstijl volledig ondersteund. Maar, net zoals met mailmarketing, kunt u zelf bepalen wat op welke pagina moet komen. Van media tot social, tot zoekopdrachten tot blogs, nieuws etc. Zo kunt u dus goed inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

Daarnaast kunt u optimaliseren op basis van data en real time met uw project bezig zijn. Uiteraard zit hierin ook URL management met de juiste re-direct geautomatiseerd (oude pagina naar de nieuwe pagina verwezen voor optimaal resultaat in de zoekmachine) en direct voor u geregeld zonder technische kennis! Dat is pas dynamisch werken. Uw project is in uw handen.

Let op: Pagina’s in bestaande kunstwerken kunnen we onmogelijk automatisch migreren naar een pagina o.b.v. template. Bestaande klanten met deze wens graag even contact opnemen: support@media-artists.nl.

Messages

U wilt uw order mailtjes, registratie mails, html sign-up en alle andere contact momenten met de klant zelf kunnen beheren. Afbeeldingen aanpassen? Video’s toevoegen? Links of opbouw veranderen? Geen probleem. Onze nieuwe message module zorgt ervoor dat u letterlijk alle mailtjes die uit uw merknaam worden verzonden, kan managen. Alle verplichte velden kunt u dynamisch op een plek slepen binnen de mail.

Voorbeeld: bij orders is een order bedrag of BTW verplicht. Als u met uw content aan de slag gaat kunt u zo’n item vastpakken en slepen naar de locatie waar deze moet komen. Vervolgens pakt de techniek het op richting uw klant en maakt dat de prijzen (in dit voorbeeld) dynamisch worden opgehaald op basis van de aankoop van de klant. Door de opbouw van messages in template kunt u dus zelf dynamisch gaan werken, maar ook met één klik op de knop terug naar de standaard die wij voor u hebben ingericht.

Menu management

Beheer vanaf heden uw menu’s in het MAS. Top menu of een menu in de footer? Geen enkel probleem, u bent in control van uw menu structuur. Bepaal volgorde, titels en andere menu componenten zelf. Met een eenvoudige “drag and drop” tool kunt u eenvoudig schuiven in volgorde en inspelen op de resultaten van uw project.

Of wellicht inspelen op de nieuwe actiepagina die u in net gebouwd heeft? Om uw gemak te vergroten is de werking van deze module gelijk aan de categorie module.

Let op: Menu’s in bestaande kunstwerken kunnen we onmogelijk automatisch migreren naar een dynamische opzet. Bestaande klanten met deze wens graag even contact opnemen: support@media-artists.nl.

Domain

U wilt uw domeinen uiteraard netjes overzichtelijk krijgen om ze goed te kunnen beheren Daarom hebben wij domain management toegevoegd. De domein module maakt het heel eenvoudig om uw domeinen te beheren binnen het MAS. Registreer of verhuis uw domein naar het MAS voor de scherpste prijzen en daarnaast heeft u een duidelijk overzicht van al uw domeinen op 1 vertrouwde plek.

Wij ondersteunen alle typen domeinen dus er is een ruime keuze aan mogelijkheden om een geschikte url te vinden voor uw organisatie. Deze module is powered bij Amazon Web Services (AWS).

E-mail

Mailaccounts beheren in het MAS is vanaf heden ook mogelijk. Heeft u uw mailaccounts bij ons staan dan kunt u met 2 klikken op de knop een nieuw mailadres aanmaken. De kosten per mailaccount zijn € 1,50 per maand. Scherpe prijzen, goede service en wederom een component in uw eigen omgeving.

ICT management wordt zo wel heel overzichtelijk en eenvoudig te regelen. De afhankelijkheid van b.v. MijnDomein of een andere partner vervalt. Geen extra accounts, andere logins of andere partners nodig.

Contact

Mochten er onverwachts punten zijn dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Voor alle verbeteringen, ideeën en eventuele support calls kunt u contact opnemen via support@media-artists.nl. Voor alle marketing kansen en ideeën mailt u naar marketing@media-artists.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie