Media Artists System (MAS)

Strategische keuzes voor elke organisatie zijn de back-end en de infrastructuur van de website. Welk systeem (of welke systemen) past het beste bij mijn bedrijfsfilosofie? Wat zijn de gevolgen van deze keuze voor gisteren, vandaag en morgen? Lastige vragen om te overzien, want er zijn zoveel opties. Wij hebben ons zelf ontwikkelde Media Artists System (MAS), dat achter elk project draait.

Het MAS gaat voorbij aan de term Content Management System (CMS), want het biedt u zoveel meer. Wij noemen het zelf een "hosted service" waar klanten gebruik van maken. Uiteraard zijn al uw gegevens volledig veilig en vertrouwd in de cloud met al uw data 24/7 beschikbaar en volledig schaalbaar voor momenten van extreme drukte op uw website. Ons MAS is bedacht door marketeers, ontworpen door designers en ontwikkeld door techneuten.

Het grote voordeel zit hem in "hosted service". Wij vinden dat u niet hoeft te betalen om mee te liften met updates van ons systeem, dat wij non stop blijven ontwikkelen. Al onze klanten krijgen de uitvoerig geteste updates van het MAS automatisch, gratis en voor niets. Zo kunt u en uw website meeliften met de brede kennis van de professionals van Media Artists en onze professionele klantenkring. Zo creëren wij tezamen een win-win situatie.

Media Artists System (MAS) - Content

Onderscheidend vermogen is de basis van succes. Met de User Interface kan onderscheidend vermogen gecommuniceerd worden, maar uiteindelijk vormt de daadwerkelijke content het belangrijkste middel. De inhoud van een website kan niet alleen gebruikt worden om de merkpositionering te communiceren, maar is ook bepalend voor directe omzet. Gaan bezoekers wel of niet afrekenen? Vullen zij wel of niet uw formulier in?

Een correct beeld verkoopt uw boodschap beter, maar de inhoud van uw verhaal is essentieel. Deze onderdelen moeten daarnaast goed worden geplaatst om ook in de zoekmachine goed te scoren. Content is dus een wezenlijk onderdeel voor het succes van morgen. Mede doordat wij enkele grote websites die zich volledig richten op contentcreatie hebben, is het gemakkelijk plaatsen, bewerken en beheren van content via het MAS voor ons een zeer waardevol en belangrijk onderdeel.

Beheer of ontwikkel uw pagina's in het MAS. Koppel uw 'dynamische' pagina's zelf met een klik op de knop aan bepaalde thematieken en realiseer uw blogs. U heeft meer te vertellen dan u denkt en het plaatsen van content kan u bezoekers en daarmee potentiële afnemers opleveren.

Het meten van de effectiviteit van uw content is ook van essentieel belang. Hoeveel bezoekers trekt een nieuwspagina en welk percentage van de bezoekers voert de gewenste handeling? Een bezoeker is leuk, maar we hebben liever een lead of koper. De voorgaande punten zijn meetbaar en daarmee te verbeteren. Dat doen wij dan ook graag met u samen. Een goede, onderscheidende contentstrategie vormt zoals gezegd de winnende factor voor morgen.

Media Artists System (MAS) - Shop

E-commerce, m-commerce, lead generatie, omni-, multi- en cross-channel… wat uw strategische keuze ook is, wij maken het samen met u succesvol.

In ons MAS zit een functie genaamd enterprise search. Hiermee kunt u eenvoudig in alle data van de aangesloten systemen achterhalen waar uw klanten vandaan komen, wat ze willen kopen, wat de gemiddelde besteding is en wat het meest gekochte product is.

Doordat wij deze functie volledig kunnen afstemmen op uw specifieke situatie, weet u zeker dat u met ons MAS uw strategische kanaalkeuze daadwerkelijk tot uiting kunt brengen.

Wilt u direct kunnen exporteren wat een bepaalde leverancier u aan omzet, marge of klanten oplevert? Geen probleem. Samen met het MAS filtert u uw eigen data en kan u dit vervolgens exporteren naar verschillende typen bestanden. Met deze gegevens kunnen we bijvoorbeeld data-gestuurde joint promotions of marketingcampagnes gaan voeren, die over het algemeen zeer rendabel zijn. Het aantrekken van gerichte bezoekers levert immers meer rendement op dan schieten met hagel.

Wij handelen alles voor u af. Van accountregistratie tot veilige betalingen via SSL. Uiteraard kunnen we gegevens uitwisselen met uw interne systemen via onze OAuth2-beveiligde web services. Sluit bijvoorbeeld uw boekhoudpakket aan om uw web orders direct inzichtelijk te krijgen in uw eigen omgeving of koppel uw logistieke partner aan ons systeem om uw orderstromen en daarmee klantcontact te automatiseren.

Media Artists System (MAS) - Marketing

Een prachtig platform is een eerste stap, succes is een tweede. Zonder relevante bezoekers zal u echter geen online succes realiseren. Wij scheppen met ons systeem de mogelijkheden om relevante bezoekers naar uw website te trekken, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de groei van uw merk. Die groei vereist echter dynamiek, aangezien de vlot veranderende online omgeving niet op u wacht. Wij schakelen mee met de meest recente en toekomstige ontwikkelingen, u ook?

Samen met u willen wij op marketinggebied volledig up-to-date zijn. Zo kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn voor ons MAS, maar kunnen wij u ook vertellen wat wij vinden dat uw minimale eisen aan ons zouden moeten zijn. Zo zijn wij van mening dat de marketingonderdelen van ons systeem, zoals cross-sell, enterprise search en de one page check-out, voor uw e-commerce en m-commerce geen vraag maar minimale vereisten.

Wij denken niet alleen met u mee, maar ook verder. Samen verbeteren, doorontwikkelen en optimaliseren. Van techniek tot aan de uitvoering van marketingprocessen: we doen het samen. Wat doen we met social media en hoe monitoren we dat? Wat wordt onze mailmarketing strategie en hoe kunnen we zoekmachine optimalisatie en content marketing het best strategisch insteken? Full-service heeft zo zijn voordelen, maar de combinatie met het eigen software pakket zorgt grote synergievoordelen.

Media Artists System (MAS) - System

Vrijwel al onze oplossingen zijn gebaseerd op ons Media Artists System (MAS). In het MAS beheert u de content van uw webshop, website of app, verwerkt u uw bestellingen, plant u marketing campagnes en analyseert u het gedrag van uw bezoekers. Welke contactformulieren zijn er ingevuld? Welke producten verkopen het best? Waar komen uw klanten vandaan? Het MAS helpt u bij het continu verbeteren van uw applicatie. U bepaalt per medewerker welke MAS modules actief zijn. Een contentbeheerder geeft u bijvoorbeeld toegang tot pagina- en nieuwsbeheer, terwijl voor uw online marketeer de Analytics en bestelmodules actief worden gemaakt.

De MAS infrastructuur is volledig cloud-based: al onze virtuele diensten draaien op Amazon Web Services (AWS), een solide en veilig platform dat bijvoorbeeld ook door Amazon.com, DropBox en Netflix wordt gebruikt en waar dagelijks vele miljoenen gebruikers overheen 'surfen'. Zo kan uw site of app bijvoorbeeld dynamisch met u meeschalen bij het opvangen van piekgebruik, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Via onze verschillende service levels agreements (SLA) kunnen we onze klanten daardoor indrukwekkende up-time garanties en ondersteuning bieden!

Het MAS wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd. Om de paar weken brengen onze engineers nieuwe releases uit die het resultaat zijn van een zorgvuldig (maar agile) ontwikkel- en testproces op onze DTAP-omgeving. Nieuwe features en beschikbare modules worden uiteraard via het systeem aan al onze klanten gecommuniceerd.

Features

mas_content

Media Artists System (MAS) - Content

- Media Library
- Redactor
- Dynamic Pages
- News
- Blogs
- Static Pages
- Headers
- Vacancies
- Tags
- Categories
- Dynamic FAQ

mas_shopping

Media Artists System (MAS) - Marketing / Commerce

- Cross-Sell
- Enterprise Search
- Big Data
- One page Check-out
- Search Engine Optimalisation
- Responsive
- Giftcards
- Promotions
- Basket promotions
- Store Locator with click and collect
- Analytics

mas_marketing

Media Artists System (MAS) - System

- Hosted Service
- DTAP
- Scrum
- Cloud Based
- Scalable
- Secure
- SSL
- OAth 2
- Multi URL supported
- Multilingual
- API's for feed building

Updates & Releases

mas_releases
4 oktober 2017 | MAS 4.6 MAS / SaaS Update

In versie 4.6. hebben wij wederom het systeem uitgebreid en verder verbeterd. In onderstaande overzicht ziet u de highlights met korte toelichting. Lees verder.

mas_releases
11 juli 2017 | MAS 4.5. MAS/SaaS Update

Een nieuwe update met o.a. een nieuwe USP-module, de mogelijkheid tot het toevoegen van een fotoalbum op uw site, een update in de categoriemodule en configurabele zoekvelden. Lees verder.

mas_releases
5 juni 2017 | MAS 4.4 MAS/SaaS Update

In versie 4.4. hebben wij wederom het systeem uitgebreid en verder verbeterd. In onderstaande overzicht ziet u de highlights met korte toelichting. Lees verder.

mas_releases
3 mei 2017 | MAS 4.3. MAS/SaaS Update

In versie 4.3 hebben wij wederom het systeem uitgebreid en verder verbeterd. In onderstaande overzicht ziet u de highlights met korte toelichting. Uiteraard kunt u ons benaderen voor meer informatie of vragen rondom deze nieuwe update. Lees verder.

mas_releases
29 maart 2017 | MAS 4.2 - MAS / SaaS Update

Tijd voor een nieuwe update van ons Media Artists System (MAS). Niet zomaar een update, want ons systeem is weer voorzien van veel innovatieve features, waarvan het bouwen in templates onze nieuwste toevoeging is. Inmiddels draaien de eerste klanten op MAS 4.2 en ontvangen we enthousiaste reacties over het werken met templates. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Benieuwd naar de nieuwste update van het MAS? Lees het hier!

mas_releases
1 februari 2017 | MAS 4.1 - MAS / SaaS Update

MAS 4.1 is nu beschikbaar voor alle klanten. Wederom met een hoop verbeteringen ,updates en uiteraard gratis te gebruiken voor al onze klanten. Het Media Artists System (MAS) is met de update naar 4.1 verder gegroeid naar een totale software oplossing. Met gepaste trots dan ook wederom een grote update. MAS 4.1 is ons beste systeem ooit. Lees het hier.

mas_releases
7 nov 2016 | MAS 4.0 - MAS / SaaS Update

Nieuwe versie (4.0) van het Media Artists System (MAS) is succesvol gelanceerd!

De belangrijkste nieuwe features zijn onder andere: e-mail marketing, templates & page-editing, menu-management, domain-management en nog veel meer. Lees het hier.

mas_releases
18 aug 2016 | MAS 3.3 - MAS / SaaS Update

Nieuwe versie (3.3) van het Media Artists System (MAS) is succesvol gelanceerd!

De belangrijkste nieuwe features zijn onder andere: dynamic form support, dynamic database setup for mailmarketing, browserpush en nog veel meer. Lees het hier.

mas_releases
22 feb 2016 | MAS 3.1 - MAS / SaaS Update

Nieuwe versie 3.1 van Media Artists System (MAS) is live! Nieuwe features zijn: improved instant XML sitemaps, improved listview voor merken & leveranciers, password retention policy, Vimeo toegevoegd aan Medialibrary en Open Graph voor Social Media. Bekijk hier de update.

mas_releases
22 dec 2015 | MAS 3.0 - Front-End

MAS 3.0: onze grootste update ooit! Lees hier wat u in deze update kunt verwachten:

Gebruiksvriendelijkere, vernieuwde lay-out | Centraal facets inregelen voor betere filters | Live chat support en ticketsysteem in MAS | MAS User Management | Paginabeheer volledig vernieuwd | Media Manager | Reactiemanagement | Affiliate Marketing

En nog veel, veel meer. Lees het hier.

mas_releases
2 juli 2015 | Libs 2.16

Form module, Zipped downloads, Improved User Experience, Automatic stock updates, Bug fixes

mas_releases
15 mei 2015 | Libs 2.15.1

Page load speed fixes. SEO Module roll-out, SEO improvement in category H1-tags, Klarna integration

mas_releases
16 april 2015 | Libs 2.15

SEO Module Part 1, Klarna Integration, Categoryname Integration, Minor Bug Fixes and Improvements

mas_releases
31 maart 2015 | Libs 2.14

FAQ Module, Rich Media in News & Blogs, Schedule News & Blogs, News Module, Minor Bug Fixes and Improvements

mas_releases
25 februari 2015 | Libs 2.13

Basket Credit Promotion, Improved Site Performance, Comment Handling, Measure Login Status, Minor Bug Fixes and Improvements, User-Friendly URL-Structure, Assign Value to Correct Pages, Visibility in Search Engines