RetailNews Website

Retailnews.nl is het grootste nieuwsportaal voor retailers en draait op het MAS-CMS van Media Artists. Deze website is volledig ingericht op nieuwsvoorziening, hetgeen onder andere blijkt uit een zeer uitgebreid en te filteren nieuwsarchief en de mogelijkheid om gerelateerde nieuwsitems te tonen.

Tevens maakt Retailnews.nl gebruik van onze banner-module, zodat zij zelf de advertenties op haar website kunnen beheren.

Onderstaand treft u een impressie van de nieuwsdetailpagina. Aan de rechterzijde worden gerelateerde nieuwsitems getoond en aan de linkerzijde advertenties, die de medewerkers van Retailnews zelf kunnen vervangen.

Het tijdschrift van Retailnews is visueel extra onder de aandacht gebracht. Elke 'tegel' in onderstaande afbeelding is een link naar een nieuwitem uit het tijdschrift. Wanneer met de muis over zo'n 'tegel' bewogen wordt, verschijnt een blauw vlak over het bewuste blok heen, met daarin meer informatie over het bewuste item.

De heldere nieuwsoverzichtpagina's weergeven de titel en een korte omschrijving van de nieuwsberichten en maken gebruik van een 'toon meer'-knop om meer berichten in te laden.