Belling

Belling, producent van hoogwaardige fornuizen, is voorzien van een responsieve website in een volledig nieuw jasje. De website is gericht op het overbrengen van de sfeer en beleving waarmee Belling.nl geassocieerd wordt. Dit blijkt onder andere uit grote beelden en de prominente aanwezigheid van video's.

Media Artists heeft tezamen met Belling tevens een module gerealiseerd waarmee websitebezoekers hun eigen fornuis kunnen ontwerpen.

In de onderstaande productoverzichtpagina wordt met behulp van de grote afbeeldingen de nadruk gelegd op de producten. De filteropties aan de linkerzijde zorgen ervoor dat bezoekers snel en gemakkelijk het gewenste product kunnen vinden.

De productdetailpagina's bieden vele mogelijkheden om tekst, afbeeldingen en video's te plaatsen. Bij Belling staan de productafbeeldingen wederom centraal.

Klantenservice is een vitaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Met behulp van onze oplossing voor klantenservicepagina's en de FAQ-module, voorziet Belling haar bezoekers van alle benodigde antwoorden.