Carmen Application

Media Artists heeft voor Carmen.nl een mobiele applicatie gerealiseerd, die geschikt is voor zowel Android als iOS-apparaten. Het hoofddoel van de app is het inspireren en informeren van geïnteresseerden, hetgeen uitgebreid naar voren komt in de blogs, tips en nieuwsitems.

De grijpende visuals in de applicatie zorgen voor beleving en inspiratie. Onderstaande afbeelding geeft het beginscherm van de app weer.

Zoals in de onderstaande afbeelding te zien is, wordt de mobiele gebruiker altijd voorzien van een menustructuur, zodat hij of zij gemakkelijk de juiste informatie of inspiratie kan vinden. De content kan beheerst worden vanuit ons CMS, het MAS, en kan gesynchroniseerd worden met de inhoud van de website.

Het productassortiment van de webwinkel wordt ook uitgebreid uitgelicht, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om items aan hun persoonlijke account toe te voegen voor eventuele toekomstige aankopen.

De onderstaande nieuwsdetailpagina geeft de heldere, overzichtelijke user interface goed weer. Gebruikers hebben tevens de mogelijkheid om reacties op nieuws- en blogitems te plaatsen, die door de medewerkers van Carmen desgewenst ook verwijderd of aangepast kunnen worden.