Carmen Webshop

Haar & Beautymerk Carmen heeft met Carmen.nl een responsive webshop, waarop ook alle benodigde mogelijkheden voor contentmarketing aanwezig zijn. De informatieve functie van Carmen kan volledig tot uitvoering gebracht worden met de zelf te beheren blog- en nieuwssectie. Uiteraard kunnen de medewerkers ook zelf video's op de website plaatsen met behulp van het MAS-CMS.

Het e-commerce platform is ingericht en opgebouwd met behulp van Cloudsearch, hetgeen websitebezoekers de mogelijkheid biedt om te navigeren aan de hand van filters. Deze filters kunnen door Carmen zelf ingesteld worden. Uiteraard is deze webwinkel ook voorzien van de conversieverhogende One-Page Checkout van Media Artists.

In onderstaande afbeelding is de mobiele responsive versie van de productoverzichtpagina weergeven. De productimpressies staan centraal en de bezoeker heeft de mogelijkheid om de getoonde producten te beheersen door filters toe te passen.

De visueel aantrekkelijke informatieve pagina's vormen de basis voor de content marketingstrategie van Carmen. In onderstaande afbeelding ziet u de blog-overzichtpagina, waar de nadruk gelegd is op de bijbehorende afbeeldingen van blogberichten. De websitebezoekers kunnen producten direct in de webwinkel bestellen, maar kunnen deze ook in de winkel afhalen.

De productdetailpagina's zijn ingericht conform de basisregels van conversieoptimalisatie en voorzien Carmen van alle ruimte en mogelijkheden om zelf tekst en rijke media te plaatsen.