Eskes & Partners

Eskes & Partners Assurantie Adviseurs is voorzien van een responsive website, die daarmee goed getoond wordt op alle schermformaten.

De insteek bij de vernieuwing van de website, was dat de diensten gemakkelijker te vinden moesten worden voor de verschillende doelgroepen. Dit heeft geleid tot een segmentatie van de doelgroepen, die door de gehele website verweven is. Leadgeneratie speelt een belangrijke rol; de structuur is ingericht op een goede vindbaarheid in de zoekmachines, zodat nieuwe potentiële klanten onbetaald naar de website getrokken kunnen worden. De prominente zichtbaarheid van formulieren draagt bij aan het laagdrempelige karakter van de organisatie: een ieder kan contact opnemen met Eskes & Partners voor onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Eskes & Partners staat voor persoonlijk en betrokken contact. De website is daarop ingericht, door het team van Eskes & Partners op een speelse wijze prominent in beeld te brengen. Met het achterliggende Media Artists System kan Eskes & Partners eenvoudig zelf de content van de overzichtelijke servicepagina's beheren.

De informatievoorziening van Eskes & Partners is tevens meer 'naar voren gehaald'. De nieuwssectie is toegankelijk en gestructureerd, waardoor de betrokkenheid van het bedrijf ook in de vorm van relevante kennis geuit kan worden. De communicatie met en interactie met potentieel geïnteresseerde personen komt ook binnen nieuwsdetailpagina's naar voren, doordat men in staat is om te discussiëren over nieuwsberichten.

De contactformulieren zijn helder, overzichtelijk en laagdrempelig ingericht, zodat de bezoeker zo min mogelijk barriéres ondervindt bij het indienen van een formulier.