Fresh Delivered

Fresh Delivered is een online abonnementenservice waarmee u wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een nieuw boeket bezorgd krijgt. Hoe het boeket eruit ziet? Dat is een verrassing!

Het bedrijf was op zoek naar een partij die ondersteuning kon bieden in het op de kaart brengen van Fresh Delivered. Media Artists bouwde een gloednieuwe website voor Fresh Delivered, ontwierp printmiddelen en biedt het bedrijf continue ondersteuning op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, Google Adwords en remarketing.

Het frisse design past perfect bij de producten van Fresh Delivered. Op de homepage wordt direct duidelijk uit welke boeketten de klant kan kiezen en de overzichtelijke menustructuur zorgt ervoor dat de websitebezoeker eenvoudig naar de gewenste pagina kan navigeren. De website is uiteraard volledig responsive, zodat deze ook goed zichtbaar is op mobiele devices.

Naast een nieuwe website, heeft Media Artists ook diverse printmiddelen en online middelen voor Fresh Delivered ontworpen: een flyer die geheel past bij het design van de website, bloemenkaartjes en een bannerset die ingezet wordt voor online advertising.

Om de online vindbaarheid van Fresh Delivered te vergroten, werkt het marketingteam van Media Artists aan de continue optimalisatie van de website en social media kanalen. Dit wordt voornamelijk gedaan door de inzet van Google Adwords, remarketing en social advertising op Facebook.