Kinderopvang De Regenboog

Kinderopvang de Regenboog was op zoek naar een nieuwe uitstraling voor haar website. Media Artists heeft dit vertaald in een speelse, kleurige website waarin informatievoorziening waarin gemak centraal staat. Gemakkelijk de juiste informatie vinden, gemakkelijk converteren. Het is voor de bezoeker te allen tijde duidelijk waar hij of zij naartoe moet navigeren.

Vanzelfsprekend is de website volledig responsive opgeleverd. De website schaalt mee met het beeldscherm van het apparaat waarop deze bekeken wordt. Zo is de website ook voor mobiele gebruikers gemakkelijk te bekijken en te gebruiken. Wel zo handig voor personen die onderweg zijn en vlot het adres willen inzien.

De overzichtelijke nieuwssectie biedt Kinderopvang de Regenboog de mogelijkheid om bezoekers in één oogopslag op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes en boodschappen.

Het aanmeldformulier is gericht op conversies. Overzichtelijk, eenvoudig in het gebruik en zonder onduidelijke velden. Zo zijn de kansen op aanmeldingen aanzienlijk vergroot, waardoor de website zich gemakkelijker terug zal verdienen.