Kinderopvang Luna

Christelijke kinderopvang Luna was toe aan vernieuwing. De website is daarom volledig aangepast aan de huidige en toekomstige standaarden. Zo is deze responsive: goed leesbaar en eenvoudig te gebruiken op elk schermformaat. Het warme, speelse en zorgzame karakter van de organisatie straalt af van de website.

De verschillende typen opvang en de verschillende locaties van Luna hebben allen een apart plekje op de website gekregen, zodat ouders van specifieke informatie over de individuele locaties en specifieke typen opvang voorzien worden. Daarnaast is er het 'Ouderweb' ingebouwd, waarop ouders kunnen inloggen voor persoonlijke en specifieke informatie.

Bij een warme, persoonlijke organisatie als een kinderopvang horen lage drempels en persoonlijke contacten. De uitgebreide medewerkerssectie van de website zorgt ervoor dat potentiële klanten direct kennis kunnen maken met de sterren van Luna; de medewerkers!

Om de website ook geld in het laatje te laten brengen, wordt bezoekers de mogelijkheid geboden om direct op de website hun kinderen aan te melden voor opvang.