MobstarGame

MobstarGame is een online browser-based massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), waarbij je een maffiakarakter moet opbouwen. De online game is van de grond af opgebouwd en draait op ons eigen systeem, het MAS. Mede door de aanwezigheid en de real-time uitwisseling van data met de iOS en Android applicaties, behoort deze game tot de meest complete online mafia games van het moment.

Het spel is echter uniek vanwege de dynamiek: alle spelelementen staan met elkaar in verbinding: een druk op de ene knop kan ervoor zorgen dat in geheel andere functies veranderingen plaatsvinden. Strategie is dan ook een onmisbaar element in dit uitdagende spel! Neem een kijkje in de online maffia wereld van Media Artists: maffia MMORPG MobstarGame.

Spelers kunnen 24/7 spelen. Waar ze ook zijn, hoe laat het ook is. De data tussen de desktopversie en de applicatie-versies wordt live uitgewisseld, waardoor het niet uitmaakt wel apparaat men gebruikt. Het spel is grotendeels op tekst gebaseerd, maar wordt natuurlijk wel ondersteund met visuals. De designafdeling van Media Artists heeft het spel voorzien van sfeervolle beelden, die geheel in lijn liggen met de beleving die bij de maffiawereld hoort. Het merk is geladen!

Periodiek terugkerende handelingen zorgen ervoor dat spelers een reden hebben om terug te keren naar het spel. De progressie die men boekt als gangster zijnde, zorgt tevens voor extra stimulansen.

Unieke features die geen enkel ander maffiaspel bevatten zorgen voor een grote mate van vernieuwing ten opzichte van andere browser-based maffia games. In het voorbeeld komen onder andere de wisselende 'wachttijden' aan bod, alsmede de dynamische prijzen, die beïnvloed worden door de huidige stand van de economie in het spel.