Pokon Application

De applicatie van Pokon is geschikt voor Android en iOS-apparaten en dient als inspirerende bron van informatie voor personen met groene vingers. Media Artists heeft deze app ontworpen en gerealiseerd.

Hierbij zijn als uitgangspunten genomen dat de content gesynchroniseerd wordt met de website, de content door Pokon zelf beheerst kan worden en dat de inhoud van de app aangepast wordt op de gebruiker.

Op bovenstaande afbeelding is het persoonlijke inlogscherm te zien. Op basis van de voorkeuren van de gebruiker wordt deze persoon voorzien van de content die voor hem of haar relevant is, waarbij het ook mogelijk is om herinneringen te ontvangen. Met behulp van notificaties kan men bijvoorbeeld herinnert worden aan het bewateren van de plantjes.

In de bovenstaande afbeelding komt het nieuwsoverzicht helder naar voren, evenals de mobielvriendelijke menustructuur van de app. Tevens valt hieronder te zien dat er vanuit berichten verwezen kan worden naar specifieke producten, waarvan de beschikbaarheid vervolgens met behulp van onze store locator gemakkelijk achterhaald kan worden.