Diskoffer

Diskoffer is dé vakantieorganisatie waar vraag en aanbod samenkomen. Verhuurders kunnen hier hun (vakantie)woning te huur aanbieden en huurders kunnen hier hun vakantiewoning vinden en boeken. Zowel vakantiewoningen van particulieren als woningen op vakantieparken vallen onder het aanbod van Diskoffer.

Omdat wij van Media Artists graag met de klant meedenken en blij worden van creatieve vrijheid, zijn wij trots op een klant als Diskoffer. Media Artists heeft namelijk alle vrijheid gekregen in het bedenken en realiseren van de onderstaande onderwerpen.

  • De naam
  • Huisstijl
  • Branding
  • Website

De website voor Diskoffer werd op basis van de nieuwe naam en huisstijl gerealiseerd in het MAS. De website bevat aansprekende teksten en is makkelijk in het gebruik, waardoor bezoekers een prettige en zorgeloze gebruikerservaring zullen hebben. Uiteraard is de website responsive, waardoor deze op zowel mobiel, tablet als ook op een laptop zijn gebruiksvriendelijkheid en uitstraling behoudt.

Media Artists heeft met veel plezier aan deze opdracht mogen werken en het resultaat mag er zeker zijn. Wij zijn trots en nog veel belangrijker, met Diskoffer zijn wij een tevreden klant rijker.

Project

Overzicht

Boeken

Contact