TopParken

TopParken beschikt over 17 verschillende vakantieparken in Nederland, waaronder Landgoed de Scheleberg, Résidence Valkenburg en Bospark Ede. Vakantiegangers kunnen op deze parken een vakantiewoning huren, kopen of heerlijk kamperen.

Voor TopParken hebben wij één van onze grootste projecten ooit mogen doen en daar zijn wij best een beetje trots op. De volgende onderdelen zijn door het team van Media Artists ontwikkeld:

  • Technisch aspect van de website
  • Design van de website
  • Websiteteksten

Ons development team heeft het hele technische aspect van de website zodanig weten te maken, dat TopParken zelf aanpassingen kan doen wanneer dat gewenst is. Het designteam kreeg alle vrijheid om een mooi inspirerend design te creëren, waardoor het er aantrekkelijk uitziet en een fijne gebruikerservaring gerealiseerd is. Hierdoor keren bezoekers van de website vaker terug, wat leidt tot meer conversie. Het marketingteam had vervolgens de mooie taak om de meest sprankelende teksten te schrijven, waardoor de bezoekers direct enthousiast worden en zin krijgen in een welverdiende vakantie via TopParken.

Wij zijn trots op het geleverde resultaat, waaraan het voltallige team van Media Artists zijn/haar steentje heeft bijgedragen.