3D, animatie en video

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Vandaar dat video content veel gebruikt wordt om complexe vraagstukken op eenvoudige wijze te communiceren aan de doelgroep. Door middel van krachtige animaties, eventueel aangevuld met voice-over en muziek, wordt de boodschap op creatieve en attractieve wijze in beeld gebracht.

Naast video's bieden 3D-animaties de mogelijkheid om uw producten of diensten in verschillende dimensies uit te beelden. Dit biedt u de kans om zeer gedetailleerde aspecten van uw producten of diensten uit te lichten en te communiceren aan uw doelgroep.

Een televisiereclame, 3D-animatie of bedrijfsvideo biedt vele marketingmogelijkheden, die in samenwerking met het beoogde marketingkanaal ingezet kunnen worden. Gedurende het ontwikkelingsproces van deze uitingen kan de afdeling Graphic Design een sturende, uitvoerende en adviserende rol spelen. De nauwe betrokkenheid van marketeers zorgt er tevens voor dat de beelden vanuit een ander perspectief benaderd worden, wat voor verrassende kansen en oplossingen kan zorgen.

Neem contact op met de kunstenaars van Media Artists om tezamen te kijken hoe geanimeerde beelden binnen uw campagnes passen.

Ready for a new journey?