Appdesign

Het creëren van de visuele elementen van mobiele applicaties is een vak apart, waarvoor wij de term 'appdesign' hanteren.

Gebruikers van applicaties stellen hele andere eisen dan bezoekers van websites, waardoor bij het ontwerp van de app ook direct op deze gebruikerservaring ingespeeld moet worden.Dit vertaalt zich in grote buttons, een menu dat altijd in beeld is en additionele functionaliteiten voor smartphones. Ongeacht het besturingssysteem van het apparaat van de gebruiker.

Uw corporate identity en huisstijl worden uiteraard vertaald in uw applicatie, zodat het grafische design volledig in lijn is met uw andere offline en online communicatiemiddelen. Daarnaast worden gedurende het gehele ontwerpproces onze online marketeers actief betrokken, zodat de einddoelen altijd bewaakt worden.

Applicaties hebben over het algemeen als doel de gebruiker 'iets extra's' te bieden, naast de website, zoals 3D, video's en animatie en pushnotificaties. Het design van de applicatie moet dit ook uitstralen. Onze appdevelopers kunnen de gewaagde designs vervolgens naadloos tot leven wekken.

Ready for a new journey?