Appdevelopment

Applicatieontwikkeling kan ingestoken worden als een software tool. Het kan dus meer dan een website of webapplicatie. Het kan ook vrij simplistisch worden ingestoken. De verschillende opties zijn case afhankelijk, want wat is de reden tot downloaden? In een overvolle markt is onderscheidend vermogen van cruciaal belang. Zo kan een applicatie worden gebouwd vanuit een framework (zoals Titanium) of volledig 'native' worden opgebouwd waardoor de code per apparaat wordt geschreven en gebouwd. De keuze hierin is bepalend voor de toekomstige visie op uw mobiele aanpak.

Hoe unieker uw ideeen zijn, of hoe groter uw download aantallen zijn hoe sneller "native" ontwikkelen een interessante optie is voor u. Er zijn voor beide strategieën plussen en minnen en wij bekijken deze graag met u. Vervolgens gaat alles in eigen beheer de organisatie door. Van marketing tot graphic design en vervolgens de techniek. Op basis van deze strategie en ons MAS systeem kunt u meeliften op de doorontwikkeling van onze standaarden.

Wilt u "Augmented Reality" in uw applicatie activeren? Data marketing? Uitwisseling van andere digitale kanalen? Systeem integraties of Gamification? Het voordeel van een 'full-service' organisatie als Media Artists , is dat wij met u gaan brainstormen van reden tot downloaden, tot appdesign tot systeem integraties en technische realisatie. Alle kennis onder één dak. En dat heeft in ons portfolio al schitterende applicaties opgeleverd. Bijvoorbeeld de data marketing applicatie van Pokon met (user generated) content strategie tot de applicatie van Faber waarmee u uw Faber haard kan besturen.

Ready for a new journey?