Graphic Design

Wat zijn de doelen van uw website en hoe kan uw creatieve ontwerp bijdragen aan uw volledige succesverhaal?

De antwoorden op deze vragen vormen voor onze afdeling Graphic Design het uitgangspunt bij het ontwerpen van uw website. Elk merk verdient namelijk een website met een unieke uitstraling, maar daarbij moet de focus wel op de beleving en het gewenste resultaat liggen.


Soms moet u durven om anders te zijn, soms moet u dingen gewoon doen, maar altijd moet vanuit de merkbeleving gewerkt worden. Samen met onze marketeers werken de grafische ontwerpers vanuit uw corporate identity naar de uitrol van uw merk via cross-mediale campagne(s).

Uniek, onderscheidend en doordacht; dat zijn de kenmerken van de meest uiteenlopende creatieve en interactieve uitingen van Media Artists.

Qualities

Huisstijl & Corporate Identity

Vertaal uw corporate identity in een doordacht design, waarmee herkenbaarheid gecreëerd wordt en de kernwaarden van de organisatie gecommuniceerd worden.

Offline communicatie uitingen

Fysieke promotionele uitingen, zoals brochures, advertentiecampagnes en spandoeken, vergen een andere benadering dan digitale middelen.

Appdesign

De uitstraling van uw mobiele applicatie volledig in lijn met uw corporate identity, website en doelen.

Webdesign

Een prachtig ogende website verkoopt uw producten of diensten niet. Door op een strategisch doordachte wijze uw webdesign te benaderen, heeft u meer kans op succes.

Promotiecampagnes

Een goed promotioneel concept is niets zonder een bijpassende visuele uiting.

Animatie & Video

Beelden zeggen meer dan duizend woorden.
Communiceer uw complexe boodschappen daarom met geanimeerde beelden.

Ready for a new journey?