Huisstijl & Corporate Identity

De visuele elementen van uw organisatie vormen het eerste uithangbord voor de buitenwereld. Uw logo en huisstijl zorgen voor herkenbaarheid en de communicatie van de kernwaarden van de organisatie. De kleuren, vormen en typografie moeten elkaar daarbij ondersteunen en aanvullen. Deze aspecten vormen een essentieel onderdeel van uw corporate identity.

Wanneer de basis is vastgelegd in de vorm van een huisstijl, wordt deze volledig doorgetrokken in al uw communicatiemiddelen. Uw briefpapier, visitekaartjes, website en presentaties zouden qua design allemaal dezelfde uitstraling moeten hebben, zodat deze verbonden worden aan uw merk.

De afdeling Graphic Design van Media Artists denkt en werkt altijd vanuit de corporate identity van haar ambassadeurs. Tezamen met u en onze marketingafdeling kunnen wij deze corporate identity identificeren, vastleggen en volledig vertalen in al uw communicatiemiddelen. Zo weet u dat uw organisatie en haar waarden herkend worden en dat de merkbeleving perfect op uw (potentiële) klanten overkomt.

Wilt u dat uw kernwaarden en de bijbehorende corporate identity volledig tot leven komen in uw offline en online uitingen? Neem dan contact met ons op!

Ready for a new journey?