Zoekmachine advertenties

Zoekmachines zoals Google voorzien zoekers van relevante, betrouwbare websites die voldoen aan de zoekopdracht. Door goed gevonden te worden op relevante zoekopdrachten kunt u vele nieuwe potentiële klanten naar uw website trekken.

Het is mogelijk om deze bezoekers onbetaald te genereren door middel van Search Engine Optimization, hetgeen continue investeringen in tijd, energie en middelen vergt. Wanneer u echter direct resultaten wilt zien, is Search Engine Advertising (SEA) de juiste optie.

Search Engine Advertising is de dienst waarmee u advertenties in de zoekmachines kunt plaatsen, die verschijnen wanneer een persoon een zoekopdracht invult. U kunt hierbij zelf volledig bepalen op welke zoekopdrachten u wilt adverteren en hoeveel u bereid bent om te betalen voor een potentiële klant.

Deze grote mate van controle, gekoppeld aan de grote schare relevante websitebezoekers die met behulp van SEA gegenereerd kunnen worden, zorgen ervoor dat het adverteren in zoekmachines een effectieve vorm van marketing is.

Het optimaal inzetten van zoekmachine advertenties vergt vakspecifieke kennis en ervaring. Het selecteren van de juiste zoekopdrachten, optimaal inrichten van advertenties en het bijsturen van de biedingen op advertentieklikken, zijn dagelijkse activiteiten van onze Search Engine Marketeers. Tezamen met u kunnen wij uw volledige advertentie campagnes opzetten, uitvoeren en bijsturen, zodat het maximale rendement op uw advertenties gehaald wordt.

Neem contact op met Media Artists om direct relevante bezoekers via zoekmachines te genereren.

Ready for a new journey?