Social Media Marketing

Social Media Management

Creatieve berichten die aansluiten op de behoeften van de doelgroep. Bereik uw doelgroep structureel op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Verbeter uw klantrelaties en ontwikkel een laagdrempelig eerste contactmoment met potentiële klanten.
Door samen de doelgroep te analyseren en de hoofdonderwerpen van social media posts te bepalen, wordt de basis gelegd voor een succesvolle strategie. De content marketeers van Media Artists bedenken, schrijven, ontwerpen en plaatsen de uitingen. U keurt en blijft volledig in controle.

Verras uw doelgroep met nuttige berichten en haal het maximale uit uw sociale platformen: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Social Media Advertising

Meer klanten vanuit Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram? Bereik uw potentiële klanten op sociale platformen. Kies voor social advertising. Op basis van demografische gegevens, interesses, gedrag of functiegegevens wordt gekozen aan wie advertenties getoond worden.

Met creatieve uitingen wordt de aandacht getrokken van de juiste personen. Op basis van data wordt het maximale uit campagnes gehaald. In begrijpelijke taal ontvangt u een rapportage en nieuwe ideeën om meer betrokkenheid, omzet of leads te krijgen.

Meer weten over social media management of social media advertising via Media Artists? Neem contact met ons op.


Ready for a new journey?