Webdevelopment

Een website is uiteraard een minimale vereiste voor elke organisatie. Uw doelgroep oriënteert zich online en daar wilt u uw merk presenteren en de uitstraling geven die het verdient. Dat begint bij de basis visie op uw online aanwezigheid. De doelgroep is immers ook via mobiel, tablet en andere apparaten op zoek naar uw merk, diensten of producten. Daar moet u direct op inspelen door de website 'responsive' op te bouwen. Op basis van deze techniek past de website zich automatisch aan, naar gelang het type binnenkomst kunnen we de website ook specifiekere informatie geven. Uw bezoeker wilt immers geen onnodige informatie op de mobiel moeten laden of lang moeten scrollen. Deze aangepaste visie zorgt voor meer mobiele toestroom van leads of sales voor uw organisatie.

Naast dit item wilt u ook graag goed gevonden worden in Google. Met u velen anderen overigens dus het is zaak om voor een goede partner te kiezen die het voor u update zonder extra kosten. Dan hebben wij het uiteraard over de techniek, dat kunt u gerust aan ons overlaten. Voor uw organisatie moeten we vervolgens gaan bepalen wat de doelstellingen zijn en welke inspanningen daarvoor nodig zijn. Dat stellen wij graag in samenspraak op.

Naast dit alles moet uw design aansluiten bij een stuk merkbeleving, maar ook met krachtige 'call to action' momenten waarop de bezoeker een klant wordt. Zou gek zijn als een bezoeker moet zoeken hoe ze met uw organisatie in contact kan komen. Uiteraard wilt u hierin uniek zijn. Media Artists biedt een volledige beleving. Van marketing, Graphic Design tot de technische fase. Met trainingen, informatieve mailings, seminars en brainstorm sessies. Een website bouwen is immers pas de basis en hoe meer successen u behaalt, hoe enthousiaster u zult zijn.

Ready for a new journey?