Software

Strategische keuzes voor elke organisatie zijn de back-end en de infrastructuur van de website. Welke systemen passen het beste bij mijn bedrijfsfilosofie? Wat zijn de gevolgen van deze keuze voor gisteren, vandaag en morgen? Lastige vragen om te overzien, want er zijn zoveel opties. Wij hebben ons zelf ontwikkelde Media Artists System (MAS), dat achter elk project draait.

Het MAS gaat voorbij aan de term Content Management System (CMS), want het biedt u zoveel meer. Wij noemen het zelf een "hosted service" waar klanten gebruik van maken. Uiteraard zijn al uw gegevens volledig veilig en vertrouwd in de cloud met al uw data 24/7 beschikbaar en volledig schaalbaar voor momenten van extreme drukte op uw website. Ons MAS is bedacht door marketeers, ontworpen door designers en ontwikkeld door techneuten.

Het grote voordeel zit in de "hosted service". Wij vinden dat u niet hoeft te betalen om mee te liften met updates van ons systeem, dat wij non stop blijven ontwikkelen. Al onze klanten krijgen de uitvoerig geteste updates van het MAS automatisch, gratis en voor niets. Zo kunnen u en uw website meeliften met de brede kennis van de professionals van Media Artists en onze professionele klantenkring. Zo creëren wij tezamen een win-win situatie.

Uw software

Achter uw website zit de gebruiksvriendelijke software het MAS, voor het opzetten en inrichten van alle pagina’s. Deze software is veilig en snel. Daarnaast heeft u toegang tot allerlei slimme opties, gratis doorontwikkeling van het systeem en, heel belangrijk, het werkt lekker makkelijk. Bovendien is de software volledig online. Dit betekent dat alles wordt opgeslagen in de ‘cloud’ en u altijd overal toegang heeft tot het systeem achter uw website.

Uw software bestaat uit een aantal componenten:

SaaS

SaaS staat voor ‘Software as a service’. Vertaalt u dit naar het Nederlands, dan betekent dit ‘Software als een dienst’. Het MAS is SaaS en moet u beschouwen als een dienst die voor u de ideale software heeft ontwikkeld en zich blijft ontwikkelen.

U kunt dit vergelijken met een onderhoudscontract dat u heeft afgesloten bij de aanschaf van een CV-ketel. U verwacht dat uw CV-ketel wordt geïnstalleerd, goed wordt onderhouden en altijd werkt. Dit en meer kunt U ook van Media Artists verwachten.

Voordelen software MAS

  • Constante doorontwikkeling van de software. Helemaal gratis!
  • Updates worden automatisch doorgevoerd.
  • Nieuwe onderdelen en updates kunt u direct gebruiken. Heerlijk SaaS.
  • Op vakantie? Dat is geen probleem want het MAS werkt overal ter wereld.
  • U kunt aanpassingen doorvoeren wanneer u dat wilt.
  • Gaat u aan de slag met het MAS? Dan ontdekt u zelf nog veel meer voordelen!

Componenten

Updates

externalId=media-artists-software-3.2.2.1.2.1.1.1.1&filter[type]=Updates
 
 
 
 
 

Ready for a new journey?