dit staat er vandaag op het menu.

Afgelopen jaar werd met trots de vlag gehesen door de oud- en huidig molenaar van Molen De Vriendschap aan de Nieuweweg in Veenendaal. De symbolische inluiding van een nieuw tijdperk. Dit bijzonder stuk Veens erfgoed is opnieuw opengesteld voor bezoekers, onder een nieuwe vlag.

2021

Website

Molen De Vriendschap wordt in stand gehouden door Vrienden van De Molen. Wij zijn als Media Artists één van die Vrienden. Wij hebben een nieuwe website gelanceerd om dit bijzondere stuk erfgoed vindbaar te maken. Hierop is te vinden waarom de molen een bezoekje waard is voor een rondleiding, een aankoop in de winkel of de huur van de Van Maurik Zaal voor bijeenkomsten, verjaardagen of vergaderingen.
Logo

In samenwerking met kunstenares Linette hebben wij het afgelopen jaar een nieuw logo mogen ontwerpen. Er is bewust gekozen om een authentieke tekening van de molen de gebruiken met een vermelding van het bouw jaar 1872. De gebruikte kleuren zijn bruintinten om de oogst en aarde te symboliseren. De ronde vorm met de gedraaide tekst symboliseert het draaien van de wieken. Kortom; de historische waarde van de molen wordt weerspiegeld in het logo.

Diverse uitingen

Als laatste hebben wij ook diverse uitingen voor Molen De Vriendschap gemaakt. Om herkenbaarheid te creëren hebben wij vlaggen, flyers, kaartjes en etiketten voor onze vrienden mogen maken.