dit staat er vandaag op het menu.

Autobedrijf De Groot staat bekend om hun enthousiaste medewerkers, goede service en eerlijk advies. Ze verkopen er niet alleen prachtige occasions, maar zijn ook hét adres voor onderhoud en reparaties. De referenties van Autobedrijf De Groot spreken voor zich; prettig, betrouwbaar en alles netjes geregeld. Met een vestiging in Veenendaal én Rhenen is de kans groot dat er een auto van Autobedrijf De Groot voor je rijdt.

2021

Wervingsvideo verkoopmedewerker

Al ruim acht jaar werken wij met dit veelzijdige autobedrijf samen op het gebied van de website, creatieve campagnes en diverse andere communicatiewerkzaamheden.

De Groot staat altijd open voor een creatief idee. Het perfecte voorbeeld hiervan is onderstaande wervingsvideo die wij in samenwerking met hen hebben gerealiseerd.


“We hebben een nieuwe verkoopmedewerker nodig, hebben jullie nog een leuk idee?”
“Ja, die hebben we zeker.”


En zo stonden wij een paar dagen later bij de vestiging in Rhenen met een 5-jarige Brad Pitt op de set voor de opnames van deze videoproductie.

In de video zoekt een klant een flitsende nieuwe wagen. En ja, het mag opvallen bij de dames. Bij De Groot weten ze altijd een passende oplossing te bieden. Start de wagen! Een verkoopmedewerker die zorgt voor tevreden klanten, daar zoeken zij er bij Autobedrijf De Groot meer van!

Het resultaat is een wervende video met een knipoog die meerdere kandidaten heeft overtuigd om te solliciteren bij Autobedrijf De Groot.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf onder de aandacht weten te brengen? Maak snel een afspraak via ons contactformulier. De koffie staat al klaar.


Wervingsvideo monteur

Het zat eraan te komen. De ritten met open dak, af en toe even toeteren naar de dames en een aantal keer spinnen, hadden een flinke impact op de auto. En dan doet die auto wel eens dingen waar je niet echt op zit te wachten…


Eenmaal aangekomen bij de werkplaats zijn de monteurs druk, druk, druk. Geen tijd om even onder de motorkap te kijken naar wat er nu precies aan de hand is. Waarschijnlijk komt dit doordat de nieuwe verkoper zo succesvol is dat er meer auto’s worden verkocht en de werkplaats ook steeds drukker wordt.

Het mag duidelijk zijn, Autobedrijf De Groot zoekt een nieuwe monteur! Eentje die onze jonge coureur weer tevreden de weg opstuurt.

Kortom; een prachtig vervolg op de eerdere wervingscampagne die al zorgde voor tienduizenden weergaves online.

Ook op zoek naar een video of andere reclame-uiting met een knipoog? Maak een afspraak via ons contactformulier om alle details te bespreken. Wie weet helpen wij jouw bedrijf binnenkort op weg bij één van de vele communicatiewerkzaamheden.