dit staat er vandaag op het menu.

Development.

Een website is anno 2019 een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Uw doelgroep oriënteert of koopt online en daar wilt u uw merk presenteren en de uitstraling geven die het verdient. U mag dan ook verwachten dat uw website:

  • Functioneel is en werkt op mobiel, desktop en tablet
  • Goed vindbaar is in Google
  • Conversiegericht is en bijdraagt aan offerte-aanvragen, contactaanvragen of (online) aankopen
  • Eenvoudig te onderhouden is
Ons eigen ontwikkelde Media Artists System (MAS) is bedacht door marketeers, ontworpen door designers en ontwikkeld door developers. Daardoor is het systeem gebruiksvriendelijk, doelgericht en eenvoudig te gebruiken op mobiel, desktop en tablet.

Het MAS is een SaaS-oplossing en draait inmiddels achter honderden websites van onze klanten. We werken continu aan de optimalisatie van ons systeem. Dat doen we samen met onze eindgebruikers die ons aan de lopende band voorzien van feedback en vernieuwingen voor het MAS.

Inmiddels is het MAS een zeer complete oplossing met uiteenlopende functionaliteiten voor webshops, websites en applicaties. Dankzij de in 2017 geïntroduceerde template module kunnen gebruikers van het MAS hun website volledig zelf aanpassen. Nieuwe pagina’s aanmaken, afbeeldingen of tekst toevoegen in bestaande templates en formulieren maken… alles is mogelijk.

WordPress websites

Naast websiteontwikkeling in het MAS, ondersteunen wij ook WordPress-projecten. Dat doen we op onze zeer complete en beveiligde WordPress-omgeving inclusief teststraat en wekelijkse back-ups.

App Development

Veel organisaties - groot en klein - hebben vandaag de dag een eigen applicatie. Het voordeel van Media Artists als full service organisatie, is dat we van A tot Z met u mee kunnen denken over uw app. Van reden tot downloaden, tot appdesign, systeemintegraties en uiteindelijk de technische realisatie.

De afgelopen jaren hebben we diverse apps ontwikkeld: van complete games tot kennisapps met de meest uiteenlopende functionaliteiten.

Waar mogen we u bij helpen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening omtrent webdevelopment, appdevelopment en integraties? Neem contact met ons op voor meer informatie.

neem contact op
development

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=development&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?