dit staat er vandaag op het menu.

/blogs/blog/media/medium[active="1"][1]
design

Uitdagende stagemogelijkheden Media Artists

11 jan 2021

Helm op, sleutel in het slot, en gas geven maar! Ik ben weer klaar voor een nieuwe werkdag. Onderweg naar Media Artists zie ik logo’s op gebouwen, logo’s die mij eerst niet zoveel zeiden maar die nu veranderd zijn in lijnen, kleuropbouw en zelfs in klanten. Ik begin te leren hoe ik zelf zo’n logo kan maken en wat ik voor onze klanten kan betekenen.

Aangekomen op het werk zet ik mijn scooter op slot en loop naar binnen. Eerst een lekker kopje thee voordat ik mijn laptop weer aansluit, mijn mail controleer en voor klanten aan de slag ga. Op mijn takenlijstje staat voor vandaag het opleveren van een website, de SEO en SEA invullen zodat de klanten goed gevonden worden op Google, help ik mee met het ontwerpen van flyers en brochures en het schrijven van social media posts. Met deze toffe afwisselende taken ondersteun ik de design- en marketingafdeling.

Tussen de middag bouwen wij tosti’s waar menig restaurant jaloers op zou worden en eten wij die daarna gezellig aan de bar met elkaar op.


Back to work! Na de pauze ga ik weer verder met het ontwerpen van een logo voor een nieuwbouwproject en leg dit voor aan Peter. Samen kijken en brainstormen wij om het logo nog duidelijker te maken. Hierna stuur ik het concept naar de klant op. En kijk ik samen met mijn collega’s van de marketingafdeling hoe de campagne verder opgezet wordt.

Met zulke leuke werkzaamheden, klanten en collega’s gaat de dag weer veel te snel voorbij. Aan het eind van de middag zwaai ik nog eens naar mijn collega’s en stap dan weer op mijn scooter om richting huis te gaan.

Misschien hebben wij inmiddels al kennis met elkaar gemaakt of zelfs met elkaar gewerkt. En wie weet komen wij elkaar anders nog tijdens mijn stage tegen.

Ik heb het heel erg naar mijn zin en onwijs veel zin in deze uitdagende stage!