dit staat er vandaag op het menu.

Rapportages

Of u Media Artists nu inschakelt voor het schrijven van teksten, het optimaliseren van uw Google Ads campagnes of het beheren van uw social media kanalen: we maken uw online succes graag meetbaar. Dat doen we niet met paginalange, onbegrijpelijke rapportages maar met een visueel dashboard die u in één oogopslag laat zien hoe uw website of webshop online presteert.

Google Data Studio

Onze marketingrapportages maken we in Google Data Studio. Dit is een online dashboarding tool van Google waarin u op elk moment en vanaf elk device uw online marketingresultaten real time in kunt zien. Het dashboard wordt speciaal voor u opgesteld, met de statistieken die voor u interessant zijn.

In een paar seconden kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel verkopen uw webshop afgelopen maand heeft gegenereerd, vanuit welke landen/plaatsen uw website werd bezocht en welke pagina’s het meest werden bekeken.

“Het dashboard in Google Data Studio ziet er erg goed uit. Ik word hier enthousiast van, omdat onze data real-time inzichtelijk wordt op een overzichtelijke en duidelijke manier.”
- Jentse van Westen, Marketingmanager Hupra ICT
Naast dat u op elk willekeurig moment van de dag uw resultaten in kunt zien, delen wij maandelijks een update met de resultaten van de afgelopen maand. We delen daarbij opvallende statistieken en actiepunten die we de komende maand toepassen. Zo werken we continu aan het verbeteren van uw online resultaten.

Bent u marketingklant van Media Artists?
Dan maakt de online rapportage standaard deel uit van de diensten die wij leveren.

subservices

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=subservices&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?