dit staat er vandaag op het menu.

/blogs/blog/media/medium[active="1"][1]
design

Stage bij Media Artists: Manon aan het woord

13 dec 2021

Een creatieve, uitdagende en bovenal leerzame stage…zo zouden wij het zelf omschrijven. Wij kunnen natuurlijk zelf alles in geuren en kleuren gaan vertellen, maar het is veel beter als het verteld wordt door onze huidige stagiaire Manon!

Werkzaamheden

Een leerzame, maar bovenal gezellige periode: dat is mijn stage bij Media Artists. Ik houd mij bezig met de website, social mediakanalen, SEO, SEA en videos. Media Artists is een veelzijdig bedrijf en het is er nooit saai. Als tweedejaars communicatiestudent focus ik mij vooral op de social mediakanalen en website van Media Artists. Mijn dag bestaat uit online oriënteren voor ideeën, deze ideeën uitwerken, overleggen met mijn collega’s hoe wij dit het beste kunnen aanpakken en thee drinken uit mijn favoriete glas… Heel veel thee. Momenteel staat er bijvoorbeeld op de planning om mijn eerste artikel online te plaatsen. “Waarom videomarketing” videomarketing is één van de veel voorkomende zoekwoorden, dus voor SEO goed om op in te spelen. Edwin en ik lezen het artikel voor de laatste keer door en controleren of alle functies van de pagina werken. Na de laatste check plaatsen wij het online.

Het intensieve en leerzame werken wordt gecombineerd met veel gezellig en interessante gesprekken op de werkvloer. Zo leer ik bij Media Artists niet alleen verschillende communicatie facetten, maar ook om tosti’s te bouwen die in aanmerking komen voor een Michelin ster.


Ervaring

Als stagiair bij Media Artists krijg ik een echt kijkje in de communicatiewereld. Ik bedenk samen met mijn collega’s ideeën en hoe dit het beste zal aanslaan bij onze doelgroep. Ik krijg daar waar nodig is goede begeleiding, maar ondertussen ook vertrouwen.

Misschien ben je al iets online tegengekomen dat ik heb gepost, of misschien kom je dat binnenkort nog tegen. Laat dan vooral weten wat je ervan vond! Een stage bij Media Artists staat voor een enorme ontwikkeling en een hele gezellige tijd.