dit staat er vandaag op het menu.

Google Ads

Wilt u bovenaan Google komen op uw belangrijkste zoektermen? Wilt u meer naamsbekendheid voor uw merk met beeldadvertenties op externe websites? Wat uw marketingdoel ook is (meer websitebezoekers, leads of verkopen), Google Ads is een interessant marketingmiddel voor zowel B2C- als B2B-bedrijven. Op zeer korte termijn ziet u al aantoonbaar resultaat.

Google Ads Search

Met een Google Ads Search campagne kunt u uw tekstadvertenties bovenaan de zoekresultaten uitlichten.

We voeren een zoekwoordenonderzoek en concurrentieonderzoek uit en zetten op basis daarvan zoekwoordcampagnes op voor uw bedrijf. We adviseren u over het in te zetten budget, spreken doelstellingen af en rapporteren u maandelijks over de voortgang van uw campagnes. Daarbij voeren we continu optimalisaties door om de doelstellingen te behalen.

Media Artists inschakelen voor advies over of optimalisatie/uitvoer van uw Google Ads Campagnes? Klik hier.

Google Ads Display

Met een Google Ads Display campagne worden beeldadvertenties getoond op externe websites die zijn aangesloten bij het Google Display Netwerk. De doelgroep aan wie advertenties getoond worden, kan bepaald worden op basis van onder andere:

  • Zoekgedrag in Google;
  • Onderwerpen waar de doelgroep interesse in heeft;
  • Producten waar de doelgroep naar op zoek is;
  • Demografie zoals geslacht, leeftijd, locatie;
  • Een eerder bezoek aan uw website (retargeting);
We ontwerpen Display advertenties in alle mogelijke formaten, zodat uw advertenties in aanmerking komen voor alle relevante plaatsingen. We werken daarbij met HTML-5 advertenties: dit zijn beeldadvertenties waarin bewegende elementen verwerkt worden. Uw advertenties vallen daardoor meer op op websites en zorgen doorgaans voor een hogere doorklikratio dan statische beeldadvertenties.

Google Partner

Media Artists is Google Certified en Google Partner. Dat betekent dat we dankzij het grote aantal opdrachtgevers dat we dagelijks ondersteunen met Google Ads, continu ondersteuning en updates krijgen vanuit Google. Zo kunnen wij het optimale uit de campagnes van onze klanten halen.

Meer weten over Google Ads? Neem contact met ons op.marketing

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=marketing&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?