dit staat er vandaag op het menu.

Google Shopping

Google Shopping is een interessant marketingkanaal voor webshops. Met Google Shopping kunt u uw productaanbod op een visuele manier uitlichten in de zoekmachines. Google maar eens op een willekeurig product: de kans is groot dat er aan de rechterzijde producten getoond worden inclusief prijs en de webshop waar dit product verkrijgbaar is.

Op deze manier kunnen consumenten in één oogopslag zien hoe het product eruit ziet, wat het kost en waar de consument dit product (het voordeligst) kan kopen.

Google Shopping campagne opzetten

Het productaanbod wordt in Google getoond op basis van een XML-feed die gegenereerd wordt uit uw webshop. Een goede kwaliteit en inhoud van deze feed is essentieel om een goede campagne op te kunnen zetten. Google bepaalt namelijk op basis van de opbouw van deze feed bij welke zoekopdrachten uw producten getoond worden. Uiteraard helpen we u bij het genereren van deze feed en optimaliseren we deze waar nodig.

Niet-relevante termen kunnen vervolgens continu uitgesloten worden, zodat uw Google Shopping advertenties alleen getoond wordt op termen die echt interessant zijn.

U betaalt wanneer iemand op uw Google Shopping advertentie klikt.

We adviseren u over het in te zetten budget, spreken doelstellingen af en rapporteren u maandelijks over de voortgang van uw Google Shopping campagnes. Daarbij voeren we continu optimalisaties door om zoveel mogelijk verkopen tegen zo laag mogelijke kosten te genereren.

Google Partner

Media Artists is Google Certified en Google Partner. Dat betekent dat we dankzij het grote aantal opdrachtgevers dat we dagelijks ondersteunen met Google Shopping, continu ondersteuning en updates krijgen vanuit Google. Zo kunnen wij het optimale uit de Shopping campagnes van onze klanten halen.

Meer weten over Google Shopping en wilt u uw mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op.
marketing

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=marketing&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?