dit staat er vandaag op het menu.

Contentmarketing

Een goede website ziet er niet alleen mooi uit op desktop, tablet en mobiel, maar is ook leesbaar, vindbaar en conversiegericht.

Om te kunnen voldoen aan deze drie factoren, is het essentieel om tekst optimaal in te zetten. En dat is precies wat wij bedoelen als we het hebben over contentmarketing.

Online vindbaarheid verbeteren

Er zijn honderden factoren die invloed hebben op de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Het organisch beter vindbaar maken van een website in de zoekmachine wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd.

Wanneer u Media Artists inschakelt voor het schrijven van websiteteksten, blogs of andere vormen van online content, schrijven we deze altijd met het oog op een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Dat doen we onder andere door:

  • Een zoekwoordenonderzoek uit te voeren;
  • Uw concurrentie te checken;
  • Zoekwoorden op de juiste manier in de tekst te verwerken;
  • De tekst goed op te bouwen met bijvoorbeeld interne links, tussenkopjes en opsommingen.
We maken gebruik van de SEO-tool SEMrush waarmee we continu kunnen monitoren hoe uw website scoort in de zoekmachine. Dankzij deze tool krijgen we real time inzicht in uw positie in Google van de voor u belangrijkste zoektermen.

Bij het schrijven van websiteteksten, blogs of nieuwsartikelen hanteren we de Topic Cluster Strategie. Klinkt interessant? Lees hier meer!

Conversiegerichte teksten

Nu horen we u al denken: ‘Heel leuk, zo’n enorm leesbare en vindbare websitetekst, maar wat levert het op?’

Omdat we graag uw online succes aantoonbaar maken, verbinden we altijd meetbare doelstellingen aan een tekst. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De tijd die iemand doorbrengt op een website(pagina);
  • Het aantal mensen dat een aankoop doet naar aanleiding van een specifieke pagina;
  • Het aantal mensen dat een offerte-aanvraag doet naar aanleiding van een specifieke pagina.
Teksten schrijven we dan ook altijd conversiegericht, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. We zorgen ervoor dat elke tekst bijdraagt aan de marketingdoelstellingen die we samen met u afspreken.

Media Artists inschakelen voor het schrijven van leesbare, vindbare én conversiegerichte teksten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

marketing

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=marketing&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?