dit staat er vandaag op het menu.

Social Media

Wilt u social media inzetten om uw naamsbekendheid te vergroten, een (nieuwe) doelgroep te bereiken of meer omzet te genereren? Of vraagt u zich af of social media überhaupt interessant is voor uw bedrijf? Media Artists adviseert u graag en helpt bedrijven met de opstart, het beheer en optimalisatie van social media kanalen.

Facebook

Ook al daalt het gebruik van Facebook in Nederland onder de jongeren, Facebook is en blijft voor veel bedrijven een relevant marketingkanaal om hun doelgroep te bereiken. Voor onze klanten zetten we Facebook in om bijvoorbeeld blogartikelen en acties te delen, producten te promoten en blijkt vooral de mogelijkheid tot adverteren keer op keer een succes te zijn.

Op basis van een eerder websitebezoek, demografische gegevens, interesses en/of locatie kunnen we doelgroepprofielen samenstellen die we vervolgens met een advertentie kunnen benaderen.

Instagram

Instagram is een social media platform dat de afgelopen jaren steeds populairder wordt. Het wordt voornamelijk gebruikt door consumenten en B2C-organisaties, maar ook voor B2B-organisaties wordt Instagram een steeds interessanter kanaal. Het doel? Een beleving rondom een merk of persoon creëren op het platform zelf. Daarnaast biedt Instagram interessante advertentiemogelijkheden om uw producten of diensten te promoten onder uw (potentiële) doelgroep.

We hebben de afgelopen jaren diverse organisaties geadviseerd en begeleid bij het opzetten van een Instagram-account. Zo zijn we met het Instagram-account van Pokon binnen no time gegroeid naar bijna 2.000 volgers en delen we maandelijks seizoensgerelateerde posts om de doelgroep te inspireren. Ook het beheer van uw Instagram-pagina kunt u dus uitbesteden aan Media Artists, net als Instagram Advertising.

LinkedIn

LinkedIn is in de B2B-markt al jaren één van de grootste social media platformen. Het kanaal wordt door bedrijven gebruikt om vacatures uit te zetten, bedrijfsupdates te delen, medewerkers te werken of nieuws- en blogartikelen te delen.

We helpen organisaties met het optimaal inzetten van de LinkedIn Bedrijfspagina, maar kijken ook hoe we de LinkedIn-profielen van medewerkers optimaal kunnen inzetten. Dit zijn immers de ambassadeurs van uw bedrijf!

Social media advertising

Via zowel Facebook, Instagram en LinkedIn kunt u gebruik maken van de interessante advertentiemogelijkheden die deze platformen aanbieden. Daardoor kunt een interessante doelgroep bereiken met een tekst-, beeld- of videoadvertentie. Onze marketeers hebben ruime ervaring met social media advertising en adviseren u graag over de optimale inzet van deze kanalen voor uw bedrijf.

Social media uitbesteden of advies ontvangen?
Neem contact met ons op over de mogelijkheden, meer informatie of prijsindicaties.

marketing

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=marketing&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?