dit staat er vandaag op het menu.

Huisstijl & Logo

Wilt u uw merk opnieuw positioneren, uw logo vernieuwen of wilt u ervoor zorgen dat uw huisstijl organisatiebreed beter gehandhaafd wordt? Schakel Media Artists in voor het vernieuwen of optimaliseren van uw huisstijl.

Huisstijl

Een huisstijl is dé basis van een bedrijf en bepaalt hoe er in alle communicatie gebruik wordt gemaakt van logo, lettertype(s) en kleur(en). Een huisstijl is het eerste wat een (potentiële) klant ziet van uw merk. En u heeft maar één kans om een goede eerste indruk te maken, dus het is ontzettend belangrijk om goed na te denken over uw huisstijl.

Of u nu een nieuwe huisstijl nodig heeft voor een nieuw merk, uw huidige huisstijl geheel wil vernieuwen of optimaliseren: wij denken graag met u mee.
De huisstijl leggen we vervolgens vast in een huisstijlhandboek, waarin voor alle offline en online communicatiemiddelen wordt vastgelegd hoe alle huisstijlelementen gebruikt moeten worden.

Logo

Het logo is een belangrijk onderdeel van uw huisstijl. Deze komt terug op uw website, e-mailhandtekeningen, briefpapier, pennen en misschien zelfs wel op de voorgevel van uw bedrijfspand. Belangrijk dus om deze consistent en juist te gebruiken in al uw communicatie-uitingen.

“De frisse kijk op onze zaken door het team van Media Artists heeft ons geleerd om met andere ogen naar onze doelgroepen en marktomgeving te kijken.”
- Jannette van Dijk, Marketing & Communicatie Coördinator bij Sibbing

Wilt u meer weten over huisstijlen of uw toekomstige huisstijl bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

subservice

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=subservice&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?