dit staat er vandaag op het menu.

Video & Animatie

Zet video in om uw (potentiële) klanten een kijkje te laten nemen in uw bedrijf, de werking van een product uit te leggen of om uw kennis op een visuele manier te delen met uw doelgroep.

Video’s

Onze videografen filmen door het hele land op de meest uiteenlopende locaties. Het kan zomaar gebeuren dat we in één week tijd op een groot evenement filmen, vervolgens met een drone in een natuurgebied vliegen en daarna om zes uur ‘s ochtends aan de andere kant van het land moeten zijn om videobeelden te maken op een vrachtschip.

Welke wens u ook heeft: we denken graag met u mee over een unieke en creatieve invulling van uw video.
We filmen op locatie, maar ook in onze eigen Media Artists filmstudio. Deze kan geheel naar wens worden ingericht en alle apparatuur staat daar al klaar. In deze studio worden bijvoorbeeld nieuwsitems opgenomen, productvideo’s geschoten of reclames opgenomen.

Bekijk bijvoorbeeld eens de video’s van Pokon die we maandelijks opnemen in onze filmstudio.

“Filmen op locatie, in onze eigen filmstudio of een animatie laten ontwikkelen. Alles is mogelijk!”

Animatievideo’s

Een animatievideo is een ideaal middel om op een makkelijke en laagdrempelige manier uw dienstverlening of werking van uw product(en) uit te leggen.

Voordat we aan de slag gaan met de uitwerking van uw video, maken we de stijlbepaling op basis van uw huisstijl, bedenken we een verhaallijn en maken we een storyboard. Zo krijgt u al een goed beeld van hoe uw animatievideo er straks uit komt te zien.
Wij regelen ook eventuele ondertiteling, voice-overs en rechtenvrije muziek. Het eindresultaat? Een animatievideo die u direct multifunctioneel kunt inzetten op YouTube, uw website of social media accounts.

Benieuwd naar de (bedrijfs)video’s die we de gemaakt hebben? Check ons YouTube kanaal.

YouTube Advertising

Wilt u uw video onder een grotere, relevante doelgroep verspreiden? Ontdek dan de mogelijkheden van YouTube Advertising. Ons online marketingteam adviseert u graag over de inzet van YouTube Advertising.

Video laten maken door Media Artists?
Neem contact met ons op over de mogelijkheden, meer informatie of prijsindicaties.
subservice

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=subservice&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?