dit staat er vandaag op het menu.

Webdesign

Een prachtig ogende website verkoopt uw producten of diensten niet. Welke informatie wilt uw bezoeker? Hoe gemakkelijk kan hij of zij navigeren op uw website? Kan deze persoon eenvoudig de gewenste handelingen uitvoeren?

Ontwerpen

Door aan het begin van de conceptfase van het webdesign rekening te houden met de gebruikerservaring (user interface) en vakgebieden zoals conversie- en zoekmachineoptimalisatie, wordt de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Tijdens het creatieproces wordt ingespeeld op de veranderende manieren waarop personen het internet gebruiken en welke stappen zij ondernemen om tot een aankoop te komen: de customer journey. Door middel van responsive webdesign wordt ervoor gezorgd dat uw bezoekers (en daarmee potentiële klanten) op alle apparaten perfect kunnen navigeren op uw website.

Corporate Identity

Hoewel de bezoeker centraal staat, moet webdesign natuurlijk ook volledig in lijn zijn met wat u als organisatie zijnde wilt uitstralen, uw corporate identity.

Uw digitale showroom is namelijk hét visitekaartje van uw onderneming. Dit vereist een passende beleving, maar ook een optimale mobiele ervaring. Daarom zijn onze designs doordacht en zorgvuldig ontworpen zodat wij de bezoekers ook via smartphone en tablet passend kunnen bedienen. U kunt uw website op uw smartphone met één vinger bedienen.

Bij webdesign komt dus veel meer kijken dan alleen een 'ontwerp'. Als full-service organisatie heeft Media Artists de kennis en kunde in huis om cross-functioneel, vanuit verschillende perspectieven, het design van websites te benaderen. Neem contact met ons op om uw website te voorzien van professioneel webdesign.

meer kwaliteiten.

externalId=media-artists2019-diensten-detail-1.1.4.1.1.1.2.1.1&filter[type]=Subservice&filter[tags]=&filter[active]=1

zullen we samen een tof project starten?