Content

Onderscheidend vermogen is de basis van succes. Met de User Interface kan onderscheidend vermogen gecommuniceerd worden, maar uiteindelijk vormt de daadwerkelijke content het belangrijkste middel. De inhoud van een website kan niet alleen gebruikt worden om de merkpositionering te communiceren, maar is ook bepalend voor directe omzet. Gaan bezoekers wel of niet afrekenen? Vullen zij wel of niet uw formulier in?

Een correct beeld verkoopt uw boodschap beter, maar de inhoud van uw verhaal is essentieel. Deze onderdelen moeten daarnaast goed worden geplaatst om ook in de zoekmachine goed te scoren. Content is dus een wezenlijk onderdeel voor het succes van morgen. Mede doordat wij enkele grote websites die zich volledig richten op contentcreatie hebben, is het gemakkelijk plaatsen, bewerken en beheren van content via het MAS voor ons een zeer waardevol en belangrijk onderdeel.

Beheer of ontwikkel uw pagina's in het MAS. Koppel uw 'dynamische' pagina's zelf met een klik op de knop aan bepaalde thematieken en realiseer uw blogs. U heeft meer te vertellen dan u denkt en het plaatsen van content kan u bezoekers en daarmee potentiële afnemers opleveren.

Het meten van de effectiviteit van uw content is ook van essentieel belang. Hoeveel bezoekers trekt een nieuwspagina en welk percentage van de bezoekers voert de gewenste handeling? Een bezoeker is leuk, maar we hebben liever een lead of koper. De voorgaande punten zijn meetbaar en daarmee te verbeteren. Dat doen wij dan ook graag met u samen. Een goede, onderscheidende contentstrategie vormt zoals gezegd de winnende factor voor morgen.

Hoe krijgt u content op uw website?

Er zijn verschillende modules binnen Content waar u uw content kwijt kunt:

What You See Is What You Get

Om het schrijven van content zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u, hebben wij gekozen voor een eenvoudige opzet. U doorloopt steeds het herkenbare stappenplan om een pagina van content te voorzien. De techniek zit achter de schermen waardoor u kunt werken met de zogenaamde ‘WYSIWYG-editor’. Lastige term voor een eenvoudige editor. U zult alle icoontjes herkennen uit de bekende tekstverwerkers. Vragen? Let us know!

Unieke content schrijven

Content is cruciaal en moet echt uniek zijn. Wat betrekt teksten, is knippen en plakken van een andere website, of zelfs concurrent, zeer schadelijk. Google zal u slecht of niet meer meenemen in de resultaten. Het zelf schrijven van Search Engine Optimization (SEO) teksten is dus erg belangrijk voor het goed vindbaar maken van uw website. Houd daarnaast ook rekening met het feit dat uw webteksten een paar maanden nodig hebben om goed te renderen in de zoekmachine.

Mediabibliotheek

De teksteditor is gekoppeld aan andere componenten van het MAS, zoals de Mediabibliotheek. Alle media items, zoals plaatjes, filmpjes en folders, kunt u in de centrale Mediabibliotheek opslaan. Vanuit de teksteditor haalt u eenvoudig alle media op die u nodig heeft en plaatst het direct op de gewenste pagina. Zo kunt u vlot nieuwe afbeeldingen of video’s toevoegen aan pagina’s en producten. Uploaden werkt met drag and drop. Lekker slepen die afbeeldingen en loslaten, dus niet eindeloos terugzoeken in mapjes. Dit werkt vergelijkbaar als het invoeren van foto’s bij uw posts van Facebook.

Demo content

Zodra u gaat starten met het invoeren van uw content, kunt u ervoor kiezen om demo content toe te voegen. U ziet op deze manier hoe u zelf aan de slag kunt en hoe u ervoor zorgt dat uw content op de juiste plek op de website terecht komt.

Gezellig even chatten

Heeft u een paar Contentmodules uitgeprobeerd? Dan herkent u al snel de eenvoudige werkwijze van het MAS. Vind u het prettig als iemand even met uw meekijkt? In het systeem zit een live chat waardoor u direct met onze collega’s kunt babbelen. U kunt natuurlijk ook bellen of contact opnemen via email. Wij gaan u direct verder helpen.

Modules

Updates

externalId=media-artists-software-3.2.2.1.2.1.1.1.1&filter[type]=Updates
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for a new journey?